Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a lélektani határ bizonyos...

Mi a lélektani határ bizonyos ételek áránál nálatok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra,hogy bármennyire is szeretsz 1 ételt 1 bizonyos árnál már fizetésnél se vennéd meg.

Én a pisztáciával vagyok így. Nagyon finom de egy tisztességes mennyiség 1 vagyon már sajnos..

De volt olyan hogy 1000 forint volt 1 üveg víz.. mondtam hogy inkább szomjanhalok

2023. szept. 27. 23:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kaukázusi kefír mióta felment az ára nem veszem pedig szeretem, 200ft -ért még megvenném de jóval drágább.
2023. szept. 28. 18:39
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában nincs értelme ilyen lélektani határt szabnom, mert jövő hónapban már úgysem kapok sehol semmilyen fajtát az alatt.
2023. szept. 28. 19:29
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
van a Pennyben ilyen félkész lasagne hűtőpultban. nem egy világmegváltás, de egy kilót adtak nagyon sokáig egy ezresért. tartotta magát. aztán a háborús inflációval elkezdett kúszni nagyon gyorsan felfelé, ezerhárom, ezerhat, legutóbb mikor ránéztem 2200 volt ugyanez. pár héttel ezelőtt nagykegyesen berakták akcióba ""csak"" 1600 volt újra... megvettem mert már tényleg nagyon rég ettem, de akkor is érzem rajta hogy ennek még ez is túlárazott, és nem ragadtam le a múltban
2023. szept. 28. 19:43
 14/27 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, amit annyira szeretek, hogy nem bírom ki nélküle. Inkább pl régebben néha vettünk tortát, süteményt valamilyen alkalomra, de már egy szelet sütemény 1000-1500 Ft, ennyiért nem veszünk, mindig sütünk. Fagyizni is ritkábban járunk. Vagy pl libamájat régebben kb évente kétszer vettem, most talán egyszer, vagy ritkábban.
2023. szept. 28. 22:04
 15/27 anonim válasza:

Elképedek azon amit írtok.

Én Svájc mellett élek Ausztriában és itt nem fizetek ennyit ételekért mint ti otthon.

Egy nagy nutella 5 Euro.

2023. szept. 29. 07:18
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
15ös... :-D akkor szamold mar ki 5 euro mennyi forint. Igenis dragabb meg mindig ausztriaban...itt elek enis
2023. szept. 29. 11:34
 17/27 anonim válasza:

1900Ft.

Fentebb írták,hogy a Nutella 2000-3000Ft körül jár.

Nem.

Ausztria nem drágább.

Ahol megveszek 1,50 Euróért egy tusfürdőt ami otthon 2000 Ft…..

2023. szept. 30. 10:36
 18/27 anonim ***** válasza:

Ausztriában általánosságban drágább bevásárolni. Lehet, hogy a Nutella olcsóbb, de nem valószínű, hogy azon él valaki. (Egyébként mi az, hogy nagy Nutella, mekkora?)

Az a tusfürdő ami ott 1.5€, az Magyarországon nem 2000 Ft.

Vagy mennyi pl 1kg csirkemell? Vagy mondjuk Gouda sajt?

2023. szept. 30. 12:58
 19/27 anonim ***** válasza:

A gombóc fagyi árát 170 ft- nál elégeltem meg. Ma már ránézni sem merek.

Csemegepulton belülről semmit.

Baromfi párizsi 2800/ kg, ott rohadjon meg!

Oldalas, csirkezúza és szív, kacsa, liba nyak.

Legnagyobb fájdalmam a halak. Bocs, de pl. nem veszek meg egy közepes pontyot 6000-ért!

2023. szept. 30. 14:18
 20/27 anonim válasza:

18-as. Hadd tudjam már,hogy melyik olcsóbb ha itt élek.

Magyarországra amikor hazamegyek akkor soha nem költöm a pénzemet mert kb csak értéktelenedik otthon.

2023. okt. 1. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!