Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a lélektani határ bizonyos...

Mi a lélektani határ bizonyos ételek áránál nálatok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra,hogy bármennyire is szeretsz 1 ételt 1 bizonyos árnál már fizetésnél se vennéd meg.

Én a pisztáciával vagyok így. Nagyon finom de egy tisztességes mennyiség 1 vagyon már sajnos..

De volt olyan hogy 1000 forint volt 1 üveg víz.. mondtam hogy inkább szomjanhalok

2023. szept. 27. 23:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában egyre több ilyen van. :( Legutóbb egy kifőzdés, kis dobozos pörkölt verte ki a biztosítékot, 2800 ft volt... Nem volt pofám azt mondani, hogy akkor inkább nem kérem, de azóta nem megyek oda, inkább eszem zsíroskenyeret. Na nem mintha az olyan olcsó lenne...
2023. szept. 27. 23:53
 2/27 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ milyen étel. Pl vízből megveszem a legolcsóbb mentes vizet, de a nutella akármennyi is, nem maradhat ki. Meg amiket szeretek, azok bármennyik is, megveszem,pl camembert sajt, kakaó, csoki, májkrém, ételrendelésbe is amit szeretek, max nem veszek pluszt hozzá, ami meg csak kötelező elem, mint a tej, olaj,kenyér stb ezekből jók az olcsóbbak.
2023. szept. 28. 00:58
 3/27 anonim ***** válasza:
66%
nincs határ
2023. szept. 28. 03:03
 4/27 anonim ***** válasza:
58%

Az élelmiszerenként változik, amiket nagyon szeretek azt akciósan veszem meg, ha egyébként átlépte az ára már a határt.

Pl. Alpro magtejeket 1000 forint felett nem veszek már meg, inkább veszek más alternatívát (yoja, happy almond vagy vemondo) vagy megveszem nagyobb tételben amikor akciós. 1300-ért a polcon marad.

Hummuszt 4-500ft alatt megveszem, 700-ért nem. A kedvenc instant kávém akciósan 2300-2400-ért kell és feltankolok, 3400-ért viszont nem kell.

A kedvenc Lidl sajtos pogácsát pl egyáltalán nem veszem, fagyasztva egy zacskó majdnem 2000 forint (10db), ennyiért nem kell.

2023. szept. 28. 04:35
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Inkább rendezvényeken nem szoktam enni semmit, ott horror árak vannak. A minap egy spirál krumpli vol 1E Ft. Ami ugye EGY szem krumpli! Egy tócsni 2.5E!!! A rendes kajákat már meg se mertem nézni ☹️
2023. szept. 28. 05:30
 6/27 anonim ***** válasza:
40%

Attól függ, mennyi az átlagár :)

Pont tegnap láttam dobozos üdítőt 900 Ft-ért (import). Kíváncsi voltam, de nem vettem meg, hiszen más dobozos üdítők 500 Ft alatt vannak.

De pl. a nagy Nutella mindenhol 2500-3000 Ft között van, így ennyit kifizetek érte.

2023. szept. 28. 06:42
 7/27 anonim ***** válasza:
96%

Èn eddigy a wgyu marhàval vagyok ùgy hogy sokallom…

De 1x ha a fene fenèt eszik is biz megveszem ès elkèszítem

Dohànyzok de a kaja az nàlam nemjàtèk kicsit megszisszen a szivem amikor egy komilyabb bevàsàrlàsnàl megkönnyítem a szàmlàmat..de szeretek enni ès inkàbb nem dohànyzom akàrmilyen “rossz”is

2023. szept. 28. 07:35
 8/27 anonim ***** válasza:
66%
Ez elég széles skála de húsért 2000ft-nál/kg nem fizetek tobbet
2023. szept. 28. 09:17
 9/27 anonim ***** válasza:
93%
egyetlen kínai kajás büfé an a városban, folyamatosan látom az emelkedést amit megértek, és én úgy voltam hogy 2000 az a lélektani határ amit még kiadnék érte, (és ez egy közepes méretű menü, nem is a legnagyobb) hát sajnos egy ideje már 2200-ért futott ez, legutóbb, már 1,5-2 hónap kihagyással betértem, 2500 lett...itt elégeltem meg. akármilyen soknak számít mennyiségre, és akármilyen kedves a közeg, elérték hogy 4 havonta vagy félévente térek be majd egyszer, mert ez már régen megütötte ezt a határt. dehát megérheti nekik, van elég másik aki kifizeti lazán gondolom, csak kár hogy ezért meg a kispénzű el lesz lehetetlenítve
2023. szept. 28. 09:46
 10/27 anonim ***** válasza:

ha szamit, külföldön elek.

Nalam is ugy van hogy vannak nagyon kedvenc dolgok pl a Deli Dip Hummus mai 3,49 EUR egy doboz. Azt naponta megveszem mert nagyon szeretem.

Cserebe a nasiknal pl. csoki, fagyi ott a nem markas dolgokat veszem meg. Pl nem az igazi Kinder csokoladet hanem van hasonlo (ok, nem olyan az ize de azert finom es ott a 2 euro különbseg nekem mar sok..)

2023. szept. 28. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!