Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Számotokra van olyan étel...

Számotokra van olyan étel amit sokan szeretnek de ti utáljátok?

Figyelt kérdés
Nekem pl:. sok ismerősöm szereti a hamburgert, én viszont ki nem állhatom, ha ritkán ennem kell valami miatt akkor nagyon szenvedve eszem. Ugyanígy vagyok a nuttelával is, egyszer kóstoltam de egyből megutáltam :D

2023. aug. 19. 10:03
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
78%
Rántott bármi. Rosszul vagyok tőle, semmi értelme, cserébe jó nehéz, zsíros kaja.
2023. aug. 19. 11:57
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
#1 Szerintem is ehetetlenül édes. Ugyanez a kinder termékeivel, meg a carte dor jégkrémekkel. Már szinte égeti a számat két falat után, annyira édes. Nemtudom, hogy tudják mások egyáltalán megenni, pláne hogy sokan még szeretik is.
2023. aug. 19. 12:01
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Gomba, tenger gyümölcsei
2023. aug. 19. 13:07
 14/35 anonim ***** válasza:
86%
Velő,hagymás vér.
2023. aug. 19. 13:09
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
említették a lecsót, nekem olyan ágazata van hogy simán bármilyen formában megeszem, viszont ha tojásos akkor egyszerűen nem bírom, nem tudom. pedig amúgy a tojással sincs bajom, csak ebben a kombóban talán az állag miatt vagy nemtom, nem megy
2023. aug. 19. 20:42
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Mindent utálok ami előszeretettel édesen fogyasztott, de engem meg lehetne vele kínozni.. mert alapból szerintem a sós illik hozzá nem az édes.

-édes bundás kenyér

-édes paradicsom leves

-édes paradicsomos gombóc

-édes paradicsomos káposzta

-édes túrós tészta

-édes káposztás tészta

-megyszósz és natúrhús

Utóbbival szerintem meg lehetne ölni..

2023. aug. 19. 20:51
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Disznósajt, pacal, kocsonya, gomba, hal/tenger gyümölcsei, ananász, sárgadinnye, datolya, füge, tökfőzelék beleértve a levest is, kuszkusz, disznóvér, csirkefej/láb. Nem tudom mit esznek rajta, de sokan szeretik, kecskehús. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de van még. Ha ezeken kéne élni, inkább éhen halnék.
2023. aug. 19. 20:52
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
#15 Nekem is ugyanez. :D Imádom a lecsót, a tojást is szeretem minden formájában, de a tojásos lecsó valamiért undorító. :D
2023. aug. 19. 21:01
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként akkor is undorító lenne számotokra a tojásos lecsó, ha egy helyen szerepelne benne amolyan buggyantott tojásként vagy csak azért undorító, mert szét van benne kavarva és kis sárga takonyszerű penészdarabkákra hajazó cápák úszkálnak benne amik csikizik a torkot? :D

2023. aug. 19. 21:05
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

#19 Nekem nem csak a kinézetével van bajom meg az állagával, hanem ízre sem igazán passzol össze a két dolog, meg sehogysem. Az egész úgy, ahogy van szörnyű.

18.

2023. aug. 19. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!