Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan chatelni szeretnek, mások videóhívást, de én jobban szeretem a kvázi-levélírást. Van valaki így?
Figyelt kérdés
Vannak még olyan tizenéves lányok, akik jobban szeretnek egy nem aktív, pörgős, szünetnélküli dumcsizgatást, hanem érzelmekkel teli, jól megkomponált, tartalmasabb üzenetváltást, ami lehet, hogy csak naponta 1-2x történik?2023. aug. 17. 13:07
2/5 anonim válasza:
Sokkal jobban szeretek egyszerűen-kétszer hosszabb üzenetet írni, és így mesélni (a napomról, programjaimról, életemről, bármiről) illetve a másik emberről érdeklődni, mint párszavas üzeneteket írni megállás nélkül. Ezt nevezhetem talán levélírásnak is, mert tényleg tudok nagyon hosszú és többnyire jól megfogalmazott szövegeket írni a beszélgetőtársamnak. Alapvetően is valahogy jó érzéssel tölt el amikor összeszedem a gondolataimat és szépen mondatokba foglalom. Biztos van egy jópár ember akik szintén így vannak ezzel, de sokan vannak azok is akik nem nagyon szeretik a chatelés ezen formályát. Éppen ezért kevés emberrel tudok így beszélgetni :(
5/5 anonim válasza:
Én inkább a csetelés híve vagyok, de ha találok olyan partnert, akkor a levelezés is tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!