Vegán sajtról mi a véleményet ek?
Figyelt kérdés
Tejfehérje allergiám van ergó minden ami tejből készül kilőve.Szemezgettem a violife vegán sajttal.Finom? Mit raknak bele? Meg miből készül a vegán felvágott? szójából? Felvágottból van Tejmentes szóval azt tudom enni.2023. júl. 26. 11:41
11/13 A kérdező kommentje:
De az nemis nevezhető sajtnak 🤣 10es.Az más funkciót lát el. Legalábbis nem pizza tetejére reszelhető 🤣 ez jó volt
2023. júl. 27. 14:49
12/13 anonim válasza:
Sajt mert sajtolva van. Én megenném pizzán, ha van mellette egy kis mozarella és némi füstölt parmezán. :D
13/13 anonim válasza:
Én is vegán vagyok és sajnos tejfehérje-allergiás is. De azt a vegán sajtpótlót tényleg nem hívják sajtnak, nem is szabad! Úgy hívják: vegán tömb, meg ilyenek.
Sajnos sokszor pálmaolajból készül, vagy kókuszolajból, van, akik ezeket sem bírják (pl én 😔)
Az ízük nem nagy szám, de ki lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!