Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vegán sajtról mi a véleményet ek?

Vegán sajtról mi a véleményet ek?

Figyelt kérdés
Tejfehérje allergiám van ergó minden ami tejből készül kilőve.Szemezgettem a violife vegán sajttal.Finom? Mit raknak bele? Meg miből készül a vegán felvágott? szójából? Felvágottból van Tejmentes szóval azt tudom enni.
2023. júl. 26. 11:41
1 2
 1/13 qborka ***** válasza:
70%

Felvágottból még nem ettem finomat.

A műsajtok jók,de nem nyersen, hanem mondjuk melegszendvicsen,pizzán, krémlevesben,különösen a cheddaros verziók.

Joghurtból ami most nagyon bejött az a málnás mandulagurt,a Sparban vettem,még drága sem volt, 400 huf.

2023. júl. 26. 12:13
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Van kókuszból készült sajt utánzat, amit ízre alig lehet megkülönböztetni az igazi sajttól. De igazából el lehet hagyni.

Felvágottból sokféle van. Én inkább zöldségekkel, zöldségkrémekkel helyettesíteném a sajtot, felvágottat.

2023. júl. 26. 12:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Igazából csak a sajtot helyettesitenem, felvágottakból a mindenmentes tökéletes abban nincs tej.
2023. júl. 26. 12:56
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

Én a Violife sajtot ettem, tömbös és szeletelt formában is, és csak ajánlani tudom.

Nyersen, szendvicshez is ettem,úgy is finom.

Az összetevői…kvázi szilárd kókuszzsír,só, igazából semmivel nem egészségesebb a rendes sajtnál, ellenben aki allergiás, annak hatalmas segítség.

Javaslom az Aldiban nézd az akciókat,ott a legjobb az ára.

2023. júl. 26. 13:04
 5/13 anonim ***** válasza:
42%
Amibe nincs tej, az nem sajt. Max keményített növényi olaj.
2023. júl. 26. 13:47
 6/13 A kérdező kommentje:
5ös oké.de így " hívják" ezért írtam úgy.
2023. júl. 26. 13:50
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

Kérdezö: az 5-öst nem vedd figyelembe, csak kötözködni tudn, nem fogja fel a kérdés/megnevezés lényegét!

A kérdésre: próbálj ki pár félét, lehet, hogy neked bejön. Nekem egyik sem emlékeztet az eredetiekre, inkább lemondok róluk, annyira nem ízlenek. A legtöbben, akik szerint majdnem olyan, évek óta nem ettek igazit, ezért téves az érzésük.

2023. júl. 26. 16:07
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Pont ma csináltam sajtos pogácsát az Aldis saját márkásból. Nem annyira intenzív az íze, és nem is pirul meg olyan szépen mint az igazi sajt, de amúgy okés. Családtag tejfehérje érzékeny, így neki akartam ezzel kedveskedni. Tejföl helyett is növényi krémet használtam, és sajt helyett is. Az élesztőt pedig zabtejben futtattam meg, de azt sztem lehetett volna sima cukros vízben is.
2023. júl. 26. 16:46
 9/13 qborka ***** válasza:
Az Oetker tejföl utánzata az nagyon jó!
2023. júl. 27. 09:16
 10/13 anonim ***** válasza:
25%
5ös, a disznósajtban sincs tej. :P
2023. júl. 27. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!