Vegán sajtról mi a véleményet ek?
Felvágottból még nem ettem finomat.
A műsajtok jók,de nem nyersen, hanem mondjuk melegszendvicsen,pizzán, krémlevesben,különösen a cheddaros verziók.
Joghurtból ami most nagyon bejött az a málnás mandulagurt,a Sparban vettem,még drága sem volt, 400 huf.
Van kókuszból készült sajt utánzat, amit ízre alig lehet megkülönböztetni az igazi sajttól. De igazából el lehet hagyni.
Felvágottból sokféle van. Én inkább zöldségekkel, zöldségkrémekkel helyettesíteném a sajtot, felvágottat.
Én a Violife sajtot ettem, tömbös és szeletelt formában is, és csak ajánlani tudom.
Nyersen, szendvicshez is ettem,úgy is finom.
Az összetevői…kvázi szilárd kókuszzsír,só, igazából semmivel nem egészségesebb a rendes sajtnál, ellenben aki allergiás, annak hatalmas segítség.
Javaslom az Aldiban nézd az akciókat,ott a legjobb az ára.
Kérdezö: az 5-öst nem vedd figyelembe, csak kötözködni tudn, nem fogja fel a kérdés/megnevezés lényegét!
A kérdésre: próbálj ki pár félét, lehet, hogy neked bejön. Nekem egyik sem emlékeztet az eredetiekre, inkább lemondok róluk, annyira nem ízlenek. A legtöbben, akik szerint majdnem olyan, évek óta nem ettek igazit, ezért téves az érzésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!