Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a véleményed a SOBA tészták...

Mi a véleményed a SOBA tésztákról?

Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Kicsit jobb minosegu ramen, jó ízű, de néhány evés után unalmas az a pár íz, ami van.

(A sima zacskos levesekbol/tesztakbol egy adagot sem tudok megenni, annyira nem izlenek, egyformak.)

2023. febr. 8. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Szeretem őket, a "sima" instant tésztalevesekhez képest minőségi ugrás, de egy Samyang azért jobb.
2023. febr. 8. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Az eredeti soba tészta az a sápadt barna spagetti jelleg, én nagyon szeretem, frissen készítve zöldségekkel.

Az instant Soba márkájú tészta meg kb az a minőség mint a többi instant kaja. A friss zöldséget, tojást, húst nem lehet kis szárított izékkel pótolni, egyszerűen nem lesz olyan.

Én dúsítani szoktam ezeket, veszek egy kis szárított algát meg fafül gombát, az a zacsi hónapokig kitart, sütök hozzá egy tojást, szórok rá újhagymát, szezámmagot, egy kis csípőset, egyből élvezhetőbb, és laktatóbb is.

2023. febr. 8. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!