Kacsacomb fagyasztóból felvéve veszélyes?
Figyelt kérdés
Vetem a lidliben bőrös kacsamellet, Hazavittem, és betettem a fagyasztóba, kb 30percet lehetett hűtőn kívül. Most olvasom a csomagolást. És azt írja, hogy csak akkor garantálható a minősége, ha 4foknál melegebb környezetbe nem kerül. Ha most én éjszakára a hűtőben hagyom, hogy kiolvadjon, és holnap megsütőm lehet bajom? Vagy a fagyasztás megöli így is a vírusokat, és túlzó a figyelmeztetés?2023. júl. 25. 18:40
1/5 47. válasza:
4 fok alatti hőmérsékleten nehéz lesz megsütni...
2/5 anonim válasza:
Nem érthetö a problémád.
MINDENKI úgy süti a lefagyasztott húsokat - mindegy, hogy milyen állat -, hogy a hütöben felolvasztja, akkor pedig melegebb lesz a 4 foknál.
Ettöl miért lenne bármi bajod? Ez a normális.
Mellesleg a fagyasztás nem öl meg semmit, a baktériumok szaporodását blokkolja, lelassítja, a vírudokat meg azért sem lehet megölni, mert nem élnek!
3/5 anonim válasza:
Teljesen jó lesz.
Éjszaka hutoben kiolvad, utana megsutod.
4/5 anonim válasza:
Számomra az aggasztóbb, hogy a comb átalakult mellé. Vagy fordítva 😰
5/5 A kérdező kommentje:
4. Van mind a kettő. 😇
2023. júl. 28. 05:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!