A fagyasztóban tárolt kagylók ehetőek lehetnek hét hónap után?
Figyelt kérdés
Decemberben vásároltunk zsugorfóliás, előre pácolt kagylót, emlékszem hogy pontosan Újév napján fagyasztottam le, még pár nappal a lejárata előtt. Meg is feledkeztem róla, meg úgy önmagában nem is igazán ízlett, most viszont megkívántam a kagylós-tejszínes tésztát.
Ha olvadás közben mindegyik kinyílik (gondolom a hőváltozás hatására ki fognak) honnan tudom majd hogy melyik jó közülük? (Mert úgy tudom hogy amelyik amúgy nem nyílik ki főzés közben instant kuka.)
2023. júl. 18. 16:30
1/4 anonim válasza:
Kizart. Mondjuknaz se biztos, hogy egyáltalán fagyaszthato volt pácolt formában
2/4 anonim válasza:
Ezek a tengeri herkentyűk nagyon veszélyesek.
3/4 anonim válasza:
Ezt csak íz érzékeléssel tudhatod meg.De valószínű jó még.
4/4 anonim válasza:
Nem mernek. A nagy fekete kagylonal - mussels - hiaba szedik frissen utazasnal, van, hogy doglott is kerul bele. Fozes utan meg lehet allapitani, melyiket nem szabad megenni, amelyik nem akar kinyilni.
Igy, ebben a formaban het honappal elobb sem mertem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!