Nem sok egy kicsit 1kg bundás csibefasírt szerű fagyasztott dologért 2500 ft?
Figyelt kérdés
Azt hittem olcsóbb lesz. De amúgy se lehet kivenni hogy mi mennyibe kerül abba a boltba ahol vettem. Árellenőrző meg szinte soha nem működik. Szóval nem volt már rendes hús, gondoltam akkor veszek ilyen fagyasztott izét. De kifejezetten rossz, semmi hús nem érződik benne, ami amúgy 35% körül van. Igaz bundásmackó formájúak, de más pozitívum nincs benne. A fehérjetartalma is csak 8%!? Kevesebb mint a kenyérnek. Mégis ki vesz ilyeneket, amik amellett, hogy drágák, még rosszak is. Ő is csak úgymond azért vették, mert nem volt hús? Vagy ki akarták próbálni, hogy milyen?2023. júl. 16. 15:25
1/8 A kérdező kommentje:
Nem kóstoltam, de szerintem még a macskakonzerv is finomabb lehet😄
2023. júl. 16. 15:28
2/8 anonim válasza:
Most csak panaszkodtál, vagy választ is írjunk?
Szabadáras terméket bármennyiért szabad árusítani. Ha egy szál gyufát 24 982 999 forintokért teszek ki a boltomban, nem szegek szabályt. Te sem, ha megveszed, de akkor sem, ha nem kell.
Erről szól a kapitalizmus.
Ha megveszed drágán a vacakot a te bajod. Ha, hogy nincs más? Na, az is.
3/8 anonim válasza:
Nem
500+ egy gömb fagyiért, na az sok
4/8 anonim válasza:
Szerintem sok, minden ilyen fagyasztott cucc cordon blue, csirkenuggets és a többi túlvan árazva és kevés a hústartalma.De gyors megoldásnak amikor nincs kedved főzni, sütni van akinek megteszi..uncsim anyukája szereti ezt a megoldást mert gyors és egyszerű..ja csak szart esznek.Én személy szerint nem veszek ilyesmit.
5/8 anonim válasza:
Bundásmackó formájú :DDDD Ez aranyos. Régen vettem néha a dínó formájút. De szerintem baromi sok, ma már ilyen vackokat akkor sem vennék meg, ha 500 ft lenne. Én nem szoktam sok húst venni, ha nincs normális csirke vagy valami, ami tetszene, akkor húsmentes kaját főzök. Rengeteg dologból be lehet vinni a megfelelő tápanyagokat, az ilyen mirelit cuccok nincsenek köztük.
6/8 anonim válasza:
Én mondjuk nem értem, hogy lehet egyszerre nem megkóstolni és nem kiérezni belőle a húst.
Amúgymeg kinek mi a sok.
7/8 anonim válasza:
Nyilván van olcsóbb és magasabb fehérje tartalmú is.Keresni kell.
8/8 anonim válasza:
Én 1600-ért vettem most a Sparban sajtos-sonkás pulykamedált. Tudom hogy selejt de havi pár alkalommal belefér. Pont azt szeretem benne hogy kicsit pépes az állaga. Ha igazi húst akarok enni, akkor azt veszek. Ha nem tüntetik fel az árakat normálisan akkor szólni kell a boltnak. Ha drágának találod akkor nem veszed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!