Hol kapható azonnal süthető, fagyasztott, teljes kiőrlésű vagy rozslisztes (min. 60-70 % tk. vagy rozslisztet tartalmazó) zsömle/kifli?
Sajnos sehol :/ a legjobb ha megveszed es rogton lefagyasztod es mikroban frissen vsgy egy ejszaka alatt szobahon kiolvasztasz amennyit kell.
A masik a magadnak sutes es nyersen fagyasztod, mindig annyit sutve amit megeszel
A kész kelt cuccot simán berakom a fagyóba, aztán meg olvasztás nélkül a sütőbe?
A kész zsemle/kenyér fagyasztás-kiolvasztás hogy működik?
Légmentesen kell lezárni és lezárva kiolvasztani? Vagy ki kell venni a zacskóból?
Én úgy szoktam csinálni, hogy 2-3-szoros adag tésztát dagasztok, kelesztek, aztán formázom, amit ki akarok sütni azonnal, az megy a sütőbe, amit meg nem, az úgy, "sütőkészen" be a fagyasztóba.
Tálcán szoktam betenni, aztán másnap, ha már megfagyott, át kehet tenni zacskóba, úgy már nem fog összefagyni.
Aztán mikor sütni akarom, úgy fagyottan be a forró sütőbe, illetve nálam airfryerbe, mert 2 zsemléért nem kapcsolom be a nagy sütőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!