Nem férnek be a fagyasztóba a gyümölcsök, amiket vettem fagyasztva, ha hűtőbe teszem és ott tárolom lesz bajuk?
Figyelt kérdés
Ha kiolvadnak és a hűtőben vannak tárolva lesz bajuk? Megenni nem tudom egyszerre. Mi? Mondjad meg.2023. júl. 8. 21:48
1/6 anonim válasza:
Ha kiolvadnak el kell fogyasztani viszonylag rövid időn belül. Rajta van a dobozon, hogy kiolvasztás után max. hány napig lehet hűtőben tárolni, általában néhány napig. Visszafagyasztani nem szabad ha már felolvadt. Megmondtam. :)
2/6 anonim válasza:
Mondjad meg??
Ez meg mi volt?
Ezzel az egész kérdésedet lenulláztad.
Éppen olvastam, pont válaszolni akartam, mikor elolvastam ezt az utolsó mondatodat is, hát menj te a fenébe!!
4/6 anonim válasza:
Kb egy hétig jó ha kiolvad hűtőben de ha vissza fagyasztod egy tömb lesz.
5/6 anonim válasza:
Megmondom : Ki fog olvadni .
Amúgy meg minek veszel annyit, ha tudod hogy nem fér be a fagyasztóba te ostoba ... Megmondtam
6/6 anonim válasza:
max egy napig átrold hűtőben
csinálj belőle sütit vagy lekvárt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!