A majonéz és a mustár gyártói miért használnak ketchupos flakonokat? Nem jöttek rá hogy ez rossz ötlet?
Figyelt kérdés
A ketchup hígabb mint a mustár és a majonéz, könnyű kinyomni a flakonból. A mustárt és majonézt viszont csk addig lehet kinyomni, amig tele a flakon, ha már félig van vagy kevesebb, egyre nehezebb kivarázsolni belőle a tartalmat.2023. júl. 22. 12:35
11/12 anonim válasza:
Én is azt szoktam csinálni mint az első, bár tényleg jó vigyázni, nekem elején párszor sikerült összehoznom egy jó kis takarítást, mikor beterítettem mindent. Amúgy meg igazából nem csinálok gondot a dologból, mikor már nagyon kiürül fogom szétvágom aztán kanállal összegyűjtöm belőle, nem pazarlok.
12/12 anonim válasza:
Én félbe szoktam vágni a majonézes flakont a vége felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!