Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A majonéz és a mustár gyártói...

A majonéz és a mustár gyártói miért használnak ketchupos flakonokat? Nem jöttek rá hogy ez rossz ötlet?

Figyelt kérdés
A ketchup hígabb mint a mustár és a majonéz, könnyű kinyomni a flakonból. A mustárt és majonézt viszont csk addig lehet kinyomni, amig tele a flakon, ha már félig van vagy kevesebb, egyre nehezebb kivarázsolni belőle a tartalmat.
2023. júl. 22. 12:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt szoktam csinálni mint az első, bár tényleg jó vigyázni, nekem elején párszor sikerült összehoznom egy jó kis takarítást, mikor beterítettem mindent. Amúgy meg igazából nem csinálok gondot a dologból, mikor már nagyon kiürül fogom szétvágom aztán kanállal összegyűjtöm belőle, nem pazarlok.
2023. júl. 23. 02:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én félbe szoktam vágni a majonézes flakont a vége felé.
2023. júl. 24. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!