Mit csináljak a sok maradék félszáraz kenyérrel? Valami jó ötlet?
Figyelt kérdés
Mindig megmarad egy kicsi és van már egy nagy zsákkal...2023. jún. 24. 18:11
1/14 anonim válasza:
le kő daráni azt jó lesz zsemlemorzsának
3/14 anonim válasza:
ledarálod? jó lesz zsemlemorzsának ahogy az első is írja.
4/14 anonim válasza:
Zsemlegombóc, zsemlemorzsa,kenyérpuding
5/14 anonim válasza:
3
Na de a kenyérből hogyan lesz zsemlemorzsa?Morzsa az lehet belőle,de szerintem nem lényegül át a kenyér szömlévé darálás közben..
6/14 anonim válasza:
Jaj istenem 😢🤣🤷♀️ zsemlemorzsa, kenyérmorzsa egy és ugyanaz.Mifelénk a " panírmorzsát" akkor nevezzük annak, zsemlemorzsának hívják, ha kenyérből készül ha nem.
Hívjuk panírmorzsának amivel húst lehet panírozni igy elképzelhetőleg nem kötsz bele.
7/14 anonim válasza:
Fagyóban gyűjtheted, felkockázod, sütőben nem nagy hőn enyhén megpirítod és egy már nem túl tiptop húsdaráló meg egy csavarbehajtó intézi neked a zsemlemorzsát.
10/14 anonim válasza:
Egyebkent en addig nem vennek ujat legkozelebb, ha van jo minosegu csak szarazabb maradek, hanem piritosnak vagy sutoben melegszendvicsnek keszitenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!