Mit csináljak a maradék mandulatejjel?
Figyelt kérdés
ugye állítólag felbontás után három napig jó. Kb fél liter maradt, van ötletetek?2021. máj. 7. 09:13
4/13 A kérdező kommentje:
nem bírok ennyit meginni, csak kávéban szeretem, köszi az ötleteket!
2021. máj. 7. 10:09
5/13 anonim válasza:
3 napig? Hm... Hát én egy hétig szoktam használni egy litereset, a világon semmi baja nem volt eddig. Hűtőben van....
6/13 anonim válasza:
Le is fagyaszthatod jegkockatartoban, majd jegeskaveba teheted.
7/13 A kérdező kommentje:
de jók vagytok!
2021. máj. 8. 09:12
8/13 anonim válasza:
Az nem tej! Mandulából, rízsből, de még pitypangból sem lesz tej. A tej az, ami a tehénből, kecskéből, birkából jön ki! Az a TEJ! A többi maximum gyenge utánzat, ami tej név alatt fut.
9/13 anonim válasza:
Nem tej utánzat, senki nem is állította sosem, hanem a fehér színe miatt hívják annak okostojás
10/13 anonim válasza:
En ma vettem egy zsugorral az etcsokis mandulatejbol. :)
Mi megisszuk szerintem.
De simabol zabkasat vagy palacsintát esetleg turmixot vagy tejbegrizt keszitenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!