Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mostanában miért nem cukorral...

Mostanában miért nem cukorral készülnek a savanyúságok?

Figyelt kérdés
Bármelyiket is nézem, mindegyik édesítőszerrel készül.. Szégyen...

2023. jan. 19. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom azért, mert olcsóbb mint a cukor. Meg van is belőle.
2023. jan. 19. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
25%
Mert a cukor méreg.
2023. jan. 20. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
46%
A műanyag mindig olcsóbb. Az már nem érdekli a gyártókat, hogy mérgező.
2023. jan. 20. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!