Pacalpörkölthöz milyen köret, savanyúság, bor illik?
Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 02:37
1/27 anonim válasza:
Főtt krumpli, (nyáron kovászos) uborka, savanyú almapaprika, esetleg csalamádé. Ebben a sorrendben. Borhoz nem tudok hozzászólni, nekem csak sör.
2/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
A sör az a marhahús miatt vagy a belsőség miatt?
2022. okt. 26. 04:41
3/27 anonim válasza:
Nokedli leginkább, ropogós savanyú uborka, vörösbor szerintem, de persze egyénfüggő.
4/27 anonim válasza:
#2
Nem, nem, semmi szakmai dolog, simán csak azt szeretem. Nem vagyok boros, nem értek hozzá.
5/27 anonim válasza:
Nokedlivel az igazi, és saját rozé borral .
6/27 anonim válasza:
Pacal és a nokedli?
Hát ez elég érdekesen hangzik!:D
Nem az volt a kérdés, hogy XY mivel szereti, hanem az, hogy mi való hozzá! És a pacalhoz főtt krumpli való!
8/27 anonim válasza:
Főtt krumpli, csalamádé, csemege/kovászos uborka, almapaprika, vörösbor (vörösbor a pörköltbe is kell, nem csak mellé).
9/27 anonim válasza:
6, 8: Szerintem pörkölthöz a nokedli az igazi, mindegy milyen. Megeszem persze mással is :-)
10/27 anonim válasza:
#9
Azt kellene megértened, hogy nem az volt a kérdés, hogy ki mit szeret, hanem, hogy az autentikus recept szerint mi való hozzá!
De ha megnyugtat, én is imádom a nokedlit, bármilyen mennyiségben, bármihez.
Legyen az csirke, sertés, (marhához a tarhonyát), lecsó, vagy tojásos, esetleg juhtúrós-tejfölös... de nem ezt kérdezték!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!