Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Baj ha karfiolleveshez savanyú...

Baj ha karfiolleveshez savanyúságot ettem? Súlytartás

Figyelt kérdés

Ma az ebéd karfiolleves volt. Megettem hozzá 4-5db kb 3 cm-es savanyú uborkát. Lehet valami bajom? Illetve vacsira mustáros szűzpecsenyét ennék édesburgonyapürével (sima krumplival összepréselve mivel csak az édesburgonya nekem tömény) / van még bébirépás bulgur. Melyik lenne jobb köret súlytartáshoz?

Ehetek hozzá céklát vagy már azt hanyagoljam? A zöldségesbe vettem dobozostúl, de házi.

2021. márc. 6. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mi honnan a francból tudjuk, hogy neked mennyi a kalóriaszükségleted? Mondjuk mindegy is, mert mennyiségeket nem írsz, meg azt sem, hogy pontosan mit tettél a karfiollevesbe...
2021. márc. 6. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy bajod lesz tőle. Súlytartáshoz mindegyik jó étel, ha nem eszel belőlük túl sokat. Akár mindkettő köretből is ehetsz, és még céklát is :)
2021. márc. 6. 13:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni bocsi. 183cm 65kg. A levesbe volt : karfiol,sárgarépa,főtt csirkemell, kevés krumpli, víz, gulyás fűszerpor, egy kis hagyma olivaolajon pirítva az elején. És a bulgur mellett döntöttem. :D
2021. márc. 6. 13:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Illetve minden nap 26 perc kettlebell hiit reggel felkelés után
2021. márc. 6. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Akár kalória akár szénhidrát alapú diétán vagy, csak konkrét mennyiséggel lehet normalisan számolni. Hány gramm karfiol, hány gramm savanyúság, stb. Abban hány gramm kalória, szenhidrát stb van. Ezt összeadod, máris látni fogod belefért e a napi maximumba.

A komoly diétához sajnos elkerülhetetlen a számolgatás.

2021. márc. 6. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Inkább cserélted volna fel!

A hús, ilyen-olyan krumpli meg egyebek ebédre, a karfiolleves meg vacsorára.

Egyébként nem tudom, hogy férfi vagy, vagy nő, de 183 cm-hez a 63 kg nem indokolja, amit te itt előadsz.

Különösen, ha férfi vagy, nagyon ronda lehet, már bocs'

2021. márc. 6. 14:52
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
Savanyú uborkából egyébként fizikailag lehetetlen annyit enni, hogy hízz tőle, olyan kevés benne az energia.
2021. márc. 6. 15:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenkinek más jön be, és szerintem így vagyok normális alkat. :) Szép napot! :))
2021. márc. 6. 15:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond, ha saját magadnak bejössz!...máris 50%-os a siker!:)

Neked is minden jót!

2021. márc. 6. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!