Tiszta, kimosott befőttesüveget hol tudok eladni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időszakból van jó pár mézes ill. befőttesüvegem. Többfajta kiszerelésűek. Van köztük OMME termelői mézes üveg (730, 380ml) és az üvegpiac egyik keresett terméke is, a Facett hagyományos befőttes üveg (720ml). Mindegyik tiszta, kimosott. Szerintetek kinek, hol tudom őket eladni?2022. febr. 9. 14:22
1/11 anonim válasza:
Cserebere csoportban csere inkább szerintem. Nem akkora osszeg.
2/11 anonim válasza:
Sehol...
Mindenki megszabadulni akar tőle, a szelektív gyűjtő tele van.
Egy átlag háztartásban több képződik belőle, mint amennyit otthoni befőzéshez kell.
3/11 anonim válasza:
Mivel ingyen van (uborkát, borsót, egyebet veszünk benne), ingyen lehet továbbadni, aki esetleg ilyesmit nem vásárol, de befőz.
5/11 anonim válasza:
eladni? sehol, nem fog senki penzt adni erte. ingyen odaadni lehet
6/11 anonim válasza:
Nálunk a méhészek szívesen cserélnek, adsz egy rakat üveget, ő meg ad cserébe mézet.
7/11 anonim válasza:
Amúgy igy tel kozepen meg foleg nem érdekel senkit.
8/11 anonim válasza:
6: a pecsétes mézest 10 ft-ért számítják be... Ennyiért még a kosaramba se teszem be... :))))
9/11 anonim válasza:
Nem kell lustanak lenni, hasznosabb mint kidobni. Szerintem erdemes megprobalni a piacon es a mézes otlet is jonak hangzott. Bar van aki annyira kenyelmes,hogy csak noveszti a hatsojat a fotelba es nem hajlando felkelni a fotelbol. Ezek az orokos panaszkodo emberek akik irigyek azokra akik tesznek azert,hogy sikeresek legyenek.
10/11 anonim válasza:
8. Lehet, hogy nálatok úgy van, nálunk a méhészek kb. 30-40 befőttes üvegért adnak 1 üveg mézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!