A közmunkás fizetésemből már csak régi kenyeret tudok venni amit már unok. Itthon van még krumpli a pincében, de januárba biztos elfogy. Kb havi 100 ezerből élek, és ilyenkor télen az alkalmi munkákra se lehet hagyatkozni.
Mik lehetnek most olcsók a boltba, amiből jól is lehet lakni? (Csak mert kb semmi jót nem látok.)
Nagyon köszönöm a válaszokat. A sárgaborsó nagyon jól bevált. 6-os is nagyon jókat írt, és mindenki más is. Nem hittem volna, de érdemes volt kiírnom a kérdést ;)
2022. dec. 9. 15:45
12/22 anonim válasza:
Fantasztikus, tényleg nem szerepelt még legalább 1 milliárdszor a sárgaborsó, mint ötlet a legalább 1 millió pont ugyanilyen kérdés alatt.
Megérte kiírni a kérdést.
2022. dec. 9. 16:03
13/22 A kérdező kommentje:
Talán át kellett volna néznem a hasonló kérdéseket :)
2022. dec. 9. 16:06
14/22 anonim válasza:
Nem, dehogy, minek.
Végülis az oldal neve gyakorikérdések, nem?
Akkor gyakran kell feltenni pontosan ugyanazokat a kérdéseket, különben kihalna az oldal.
2022. dec. 9. 16:07
15/22 anonim válasza:
11: nézd meg a lencsét is.
Ha esetleg szereted az indiai fűszereket, az indiai konyhában állatijó lencsés egytálételek vannak (dahl). Más fűszerrel tök más lesz, így változatosan tudsz étkezni. És fehérjében gazdag, tápláló.
2022. dec. 9. 19:08
16/22 Senior Séf válasza:
A kérdésből ítélve vidéki vagy. ért nem telepítettél csicsókát Azt nem kell gondozni, s egész évben szedhető.
2022. dec. 10. 08:41
17/22 Senior Séf válasza:
Amúgy egy-két napig még találsz tyúkhúrt. Remek főzeléket készíthetsz belőle.
2022. dec. 10. 08:44
18/22 anonim válasza:
Igaz, nem szereted a húst, pedig én resztelt májat akartam ajánlani. Veszel fél kiló csirkemájat, biztos van otthon hagyma (hagyma, krumpli mindig legyen), a hagymát megdinszteled, ráteszed a felcsíkozott májat, és egész rövid ideig sütöd csak, addig, amíg a vér el nem tűnik róla. Nem szabad megsózni, csak a végén, és kevés ideig kell sütni,minél tovább sütöd, annál keményebb lesz. - Vagy vegyél gombát. Gombát ugyanígy csináld meg. A csiperke gomba nem olyan drága.
2022. dec. 10. 11:13
19/22 Cubina válasza:
Nekem túl értelmesnek tűnsz egy közmunkáshoz képest. Talán más foglalkozást kellene űznöd. :)
2022. dec. 10. 17:13
20/22 anonim válasza:
A sárgarépa sokszor olcsóbb, mint a krumpli. Lereszelve salátának, olajban kisütve, megfőzve kb krumpli helyettesítésre használhatod. A zacskós leveseknek erős, jó ízük van, azt fel lehet turbózni valami értelmes zöldséggel, borsóval, vagy ami épp akciós. De általánosságban a legalja legolcsóbb műkaják olcsóak,csak tegyél hozzá valami rendes dolgot és akkor finom és tápláló is lesz. A a havi pénzedet 3x10 napra oszd be, 3x vásárolj 10-10-10 napra. Akkor lesz pár jobb napod és aztán 1-2 nagyon rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!