Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen olcsó kajákat tudok...

Milyen olcsó kajákat tudok csinálni?

Figyelt kérdés

A közmunkás fizetésemből már csak régi kenyeret tudok venni amit már unok. Itthon van még krumpli a pincében, de januárba biztos elfogy. Kb havi 100 ezerből élek, és ilyenkor télen az alkalmi munkákra se lehet hagyatkozni.

Mik lehetnek most olcsók a boltba, amiből jól is lehet lakni? (Csak mert kb semmi jót nem látok.)

2022. dec. 7. 09:02
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Ja azt elfelejtettem leírni hogy a húsokat nem annyira szeretem. Megeszem ha nincs más, de inkább valami vega közeli dolgokban gondolkodom.

Pl a régi kenyérrel nagyon jó melegszendvicset tudtam csinálni, de drága lett a sajt is. A pirítós kenyeret meg meguntam már minden változatban.

2022. dec. 7. 09:07
 2/22 anonim ***** válasza:
88%

A facen rengeteg ilyen csoport van. Pl. Olcsó de kiadós receptek.

Ott nézelődj.

2022. dec. 7. 09:07
 3/22 anonim ***** válasza:
92%

Abszolút semmi nem olcsó már.

A drága az új olcsó.

Ami olcsó lehetne az az ami hatósági áras, de ezek nem kaphatóak a boltokban.

2022. dec. 7. 09:26
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
takarekoskonyha.blogspot.com
2022. dec. 7. 10:36
 5/22 anonim ***** válasza:
91%

Sárgaborsó, fel kiló 250 Ft.

Egy negyed kilóból főzöl egy levest vagy főzeléket, egy hétre elég..

2022. dec. 7. 10:48
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
100 ezer havonta az nem is annyira rossz.Nekem a nyugdíja,m 120 ezer. Sokszor van paprikás krumpli, rakott krumpli, igaz, ahhoz a gáz is fogy, lencsefőzelék, babfőzelék, sárgaborsó főzelék, kelkáposzta főzelék (ezt imádom), néha székelykáposzta, de csak megmutatva benne a hús 40 dkg hús, 1.20 kg a káposzta, de te úgysem szereted a húst. Veszek egy rúd párizsit, és abból szeletelek pl. a kelkápi főzelék mellé, és nem egy-két napra főzök, hanem legalább 4-5 napra.Nem vagyok válogatós, és vacsorára mindig zsíros kenyér van hagymával v. fokhagymával, ami egészséges is, a zsírhoz meg veszek l kg kacsahájat és kisütöm, igaz, a kacsaháj már drága, de több hónapig kitart.
2022. dec. 8. 13:34
 7/22 anonim ***** válasza:
75%
Kihagytam a sárgarépa főzeléket, ami a másik kedvenc. Igaz, az lehet, hogy nem annyira olcsó.
2022. dec. 8. 13:35
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Rizs is legyen otthon.
2022. dec. 8. 13:36
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
pásztor tarhonya,
2022. dec. 9. 14:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem azt mondtam, hogy vajas/zsíros kenyeret, de már ez se olcsó....
2022. dec. 9. 15:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!