Otthon sütöd a kenyeret mióta ennyire magas az infláció?
Örülök hogy jobban tudod mint én, aki napi szinten használom. Köszönöm hogy felvilágosítottál.
(Amúgy ha nem programozom, akkor is másfél óra alatt tud kenyeret csinálni. 5-kor érek haza, ha akkor indítom el, még akkor is tudok kb 7-kor vacsizni. 😊 )
Feltételezem nem minden gép egyforma. Nekem tökéletes szendvicskenyérnek a másfél órás.
Most meg akarsz győzni hogy igazából rossz nekem, vagy mit szeretnél kihozni ebből? 😊
15-ös!
A 7-es hozzászólás csak az áramfogyasztásra vonatkozott, arra írtam ezt.
Egyébként mi kovászos kenyeret szoktunk sütni, rozsliszt kell a kovászhoz, meg bl80-as liszt. Kb 400Ft alapanyag, plusz a sütéshez az áram. Így lesz olyan kenyér, ami péknél 1000 Ft. Ha beleszámolod a konkrétan ráfordított időt is, ami kb fél óra, akkor anyagilag nem éri meg. De ha úgyis otthon vagy, nem a kenyérsütés miatt hagyod abba a munkát, akkor szerintem ezt felesleges nézni.
Mondjuk 600Ft-ból lesz 1.000 Ft-os kenyered. Nem nagy üzlet, mi pl nem is eszünk sok kenyeret, szóval nem azért sütjük.
Nem mindenki süt gépben, nem mindenkinek van villanytűzhelye és nem mindenki egyedülálló, vagy minimális kenyeret fogyasztó pár.
Azért egy család részére gázzal sütögetni napi szinten a kenyeret a jelenlegi gázár mellett nagy luxus.
Nekem is tefal van és imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!