A hetekkel ezelőttieket már megszoktam. De azóta tovább emelkedtek. 😔
2022. aug. 22. 22:59
3/20 anonim válasza:
Nem lepődök meg, mert számítok rá.
Nem úgy megyek vásárolni, mint az éji bogár, ami "nekimegy a falnak, nagyot koppan akkor, azután elhallgat." (Arany János után szabadon)
A megszokás nálam annyi, hogy tervszerű listával megyek vásárolni és spórolok a mennyiségen. Pazarlás kizárt!
A minőségen egyelőre még nem szeretnék változtatni.
2022. aug. 22. 23:01
4/20 anonim válasza:
Még kivagyok. Azóta az üzletben töltött idő nagyrészében csak kóvájgok
2022. aug. 22. 23:10
5/20 anonim válasza:
Amit ritkábban veszek (teavaj, sütőmargarin, mirelit cuccok), azokon meglepődök még. Amiket heti szinten vásárolok (tejföl, túró, sonka, szalámi), azokon már nem.
A pékárut eddig is itthon sütöttem mindet, zöldséggel és gyümölccsel tele a kert hála Istennek, igazából jelenleg csak a tejtermékek és a húsok érintenek. Ha nem lesz a kertben zöldség-gyümi, akkor majd jön az újabb seggreülés gondolom.
2022. aug. 23. 02:29
6/20 anonim válasza:
Régebben rendszeresen volt otthon sajt pl. Ma már nem veszek, csak ha a gyerekek kérnek a spagettire.
2022. aug. 23. 05:25
7/20 anonim válasza:
Sajtot, túrót, virslit, nápolyit már egyáltalán nem veszek, felvágottból fele annyit. Felfoghatatlan hogy egy év alatt mindennek legalább 2,5 3xosára nőtt az ára. Mi okozta ezt?
2022. aug. 23. 05:45
8/20 anonim válasza:
Megszoktam
2022. aug. 23. 07:58
9/20 anonim válasza:
Amit ritkán veszek azokon rendszeresen meglepődöm (vaj, majonéz, diétás termékek stb). Sajnos konkrét listával kell menni a konkrét boltba, mert nagy különbség lehet az árakban. Sosem voltam fillérb*szó de hogy 5 alapélelmiszert raksz a kosárba és 10000Ft, az gáz. Bele se merek gondolni mi van azokkal a családokkal akik nem annyi pénzből gazdálkodnak mint mi.
2022. aug. 23. 08:26
10/20 anonim válasza:
"Felfoghatatlan hogy egy év alatt mindennek legalább 2,5 3xosára nőtt az ára. Mi okozta ezt?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!