A barna nádcukor jobb, mint a sima cukor? Miért?
Figyelt kérdés
Csomó embertől hallom, hogy az hú mennyivel jobb, egészséges meg ilyenek, de hogy miért, arra senki sem tudott ép értelmes választ adni ezidáig. Megköszönném, ha valaki tényleg tudja erre a választ és megmondaná.2022. nov. 25. 13:24
11/11 anonim válasza:
Mondjuk: pont akkor erősödött rajtam az immunbetegségem, amikor rászoktam a nádcukorra és elkezdtem kevesebb cukrot fogyasztani általa. Akkor bedurrant, hogy hello.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!