A kenyeret (szinte) teljesen el lehet hagyni az étrendből?
Gyerekként úgy neveltek fel, hogy minden nap ettem.
Más is van ezzel így?
Ha hetente 1-szer vagy 2-szer eszem az is elég, nem?
Nálunk is mindennapi volt, aztán rájöttem, nem
Tesz jót nekem. Alternatív kenyeret szoktam enni, vagy zöldségekkel helyettesitem. Semmi hiány érzetem, bár néha őszintén megkivanok egy régi módi tojásos hagymás zsíros kenyeret :D kb évente egyszer ha úgy adja eszem is. De ezen felül teljesen tartható, hogy nem fogyasztod. Én megtanultam kizárni, egy gulyás, töltött paprika melle nem
Kell, ha pedig reggelizem, és nagyon kell, akkor rozs kenyeret eszem, lehet kapni ezt a nagyon vékony, sokszor napraforgó magos szeletet, abból eszek hozza. De megvagyok enélkül is.. ha majas kenyérre támad nagy néha kedvem, néha meg engedem magamnak. A lényeg, hogy figyelj magadra, ki lehet tapasztalni, mit tud befogadni a tested és mit nem. Nálam a fehér kenyér fáradságot , puffadast okoz sokszor, tehát nem a barátom. Így nagyon ritka, hogy eszem belőle .
Az a baj,hogy én imádom.
Sajnos, kezd látszani is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!