Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi az a Pistázd meg őrület?

Mi az a Pistázd meg őrület?

Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 21:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
98%

Bográcsozás a haverokkal? Pistázd meg!

Kihűlt a húsleves? Pistázd meg!

Unalmas hétköznapok? Pistázd meg!

Jól tudja mindenki itt Közép-Kelet-Európa szívében, hogy Erős Pistával nemcsak az ételeinket, hanem az életünket is megfűszerezhetjük. Generációk óta a DNS-ünkbe van kódolva, hogy egy kis csípőstől minden csak jobb lehet. És hogy igaz-e a mondás, miszerint a kevesebb néha több? Ha ezt az oldalt nézed, akkor valószínűleg egyre gondolunk: mehet bele még egy kanállal, hiszen mi baj lehet?! Pistázd meg!

2022. szept. 13. 23:33
 12/24 anonim ***** válasza:
98%

5

Erős Pistás szaloncukor.Meg van már Haragos Pista is.

2022. szept. 14. 03:24
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Univer, nem Unilever.

Most lesz kész az új üzem, ahogy gyártjuk az erős pistát, fel kell lendíteni, mert most már sokkal nagyobb kapacitással lehet gyártani. Ez az új marketingkampány, ami októberig tart

2022. szept. 14. 04:59
 14/24 anonim ***** válasza:
97%
A Balázsék rádióműsorban is reklámozzák, 2. hete tart egy olyan játék, amiben a játékos ad meg egy kitalált, minél undorítóbb étel hozzávalóit. A kötelező elem az Erős Pista. Ezt két műsorvezetőnek kell megennie adott időn belül. A játékosnak tippelnie kell, hogy melyik eszi meg hamarabb, akkor nyer.
2022. szept. 14. 09:14
 15/24 NTBS ***** válasza:
100%
Nem tudom.
2022. szept. 14. 09:40
 16/24 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem vape penben is kéne, azzal lehetne tömeget is oszlatni.
2022. szept. 14. 09:59
 17/24 anonim ***** válasza:
80%
Ételekbe használom minimálisat, lassan egy éves az ami a hűtőben áll. Nem szeretem az erőset :(
2022. szept. 14. 11:30
 18/24 anonim ***** válasza:
30%

Ezt a baromságot. No komment..

Mintha az erős Pista valóban erős lenne és kihívás lenne megenni bármivel. Nyilván a erős pistás sütemény nem lesz jó, de csak sós lesz, mert kb az erős Pista azon kívül, hogy sós nem sok vizet zavar.

Ha kihívást akarnak akkor rakjanak rá trinidad moruga vagy reaper krémet és akkor aláírom, hogy lehet versenyezni, hogy ki eszi meg hamarabb. De ez ilyen tipikus magyar baromság, hogy csinálunk valamit aminek értelme semmi.

2022. szept. 14. 12:39
 19/24 anonim ***** válasza:
30%

"Mintha az erős Pista valóban erős lenne és kihívás lenne megenni bármivel."

Van aki speciel nem szereti a csípőset, annak a túl sok bors is csíp és a KFC kaja is kihívás... ne legyél rosszindulatú...

2022. szept. 14. 12:57
 20/24 anonim ***** válasza:
60%
Nem vagyok rosszindulatú. A valóságot írtam le. Nem szeretem ha bohóckodnak az emberek.
2022. szept. 14. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!