Főleg a fiatalok körében mi ez a pizza mánia?
1. Pizzéria a legkisebb faluban is akad kb, szóval biztosan van egy a közelben.
2. Rengeteg változatban kapható, tehát mindenki találhat az ínyére valót belőle.
3. A csóróbb fiataloknál jó szempont, hogy megvehetnek egyet közösen is és senki nem néz furcsán, mint ha egy adag rántotthúson kezdenének osztozni hárman. :D
4. Van egy "feelingje" hogy ha rendelsz egy pizzát a haverokkal és megnéztek egy filmet, vagy az esti buli előtt beültök valahova megenni egyet.
"Megtalálható például a paradicsomban, a sajtfélékben, a halfélékben, ..."
Én sok pizzát eszem, egyszerűen szeretem. Ha belegondolsz olyan mint egy szendvics. Alul tészta rajta valamilyen húsos feltét sajttal. És nem neked kell megcsinálni, hanem kihozzák (sütöttem már én is magamnak, felesleges macera), általában olcsó, pesten akciósan 1200 ft-ért már jót is kapsz.
Egyébként ez nem csak itthon divatos, hanem pl. amerikában is.
"Pizzéria a legkisebb faluban is akad kb, szóval biztosan van egy a közelben"
Basszus jól el vagy tévedve...kis városban, khm faluban élek, a lakosok száma 6000 ezer
és NINCS egy pizzás se, se egy gyros-os......
úgy hogy én örülök, mikor a városban járok, hetente egyszer benyomhatok egy pizzát :D
"Fiatalok körében", na ezen jót nevettem, azt hittem, valaki olyan tette fel a kérdést, aki már az ötvenes éveit tapossa.
A pizzát könnyű elkészíteni, gyorsan kész, akkor is ha te készíted a tésztáját. Sok "fiatal" meg rendeli vagy fagyasztottat vesz, ami még gyorsabb. És finom is, nyilván nem mindenki főzőzseni, viszont a paradicsom+sajt kombót sokat szeretik.
Én is pizzát szoktam enni, ha túl fáradt vagyok főzni. És örülök, hogy fiatalnak tartasz.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!