Szicíliában miért nem lehet ketchupot kérni a pizzára?
Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 21:33
1/8 anonim válasza:
Mert van rajta pizzaszósz, ami paradicsomból készül.
2/8 anonim válasza:
Normalis pizzara nem teszunk ketchutot, proszto amerikai szokas mindent elonteni vele.
A normalis pizzanak van ize, nem kell utolag 'turbozni'. Ha ketchupos kenyeret akarsz enni, tedd azt, de a pizzat ne rontsd el vele.
3/8 anonim válasza:
mert ha valakinek ketchupot raktak a pizzájára az egy üzenet volt...
4/8 anonim válasza:
Mert szicíliaiul nincs olyan szó hogy kecsap!
5/8 anonim válasza:
Az egész országra igaz és taplóság kérni rá, az a minimum, hogy furcsán (csúnyán) néznek rád, akkor is ha már megszokták. Az olasz pizzának normális íze van, nem áztatják el két kiló feltéttel, illetve vékony a tésztája, sosem lesz olyan száraz és íztelen, hogy ketchup kelljen rá.
6/8 anonim válasza:
A taplóságot úgy értem, hogy az olaszok erre nagyon érzékenyek és sértésnek veszik, kvázi a kultúra megsértésének.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Mert az szentségtörésnek számít, elrontani ilyen cukros paradicsomos szósszal, mint a ketchup.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!