Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi ez a sós karamell őrület?...

Mi ez a sós karamell őrület? Miért van mindenben sós karamell?

Figyelt kérdés

2021. jún. 22. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Sokan szeretik.... kereslet - kínálat!
2021. jún. 22. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Finom. Ennyi.
2021. jún. 22. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Nekem semmi bajom nem lenne, ha mellette sima karamellesben is megcsinálnák a dolgokat! Amíg a karamelles számomra a legfinomabb mindenben, addig a sós-k.től hánynom kell 😩😩😡 így meg egy csomó minden kilőve...
2021. jún. 22. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Szokásos divatmajmolás. Elmúlik.
2021. jún. 23. 02:27
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Én a karamellás dolgokat nem is szeretem.
2021. jún. 23. 05:32
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
3 Bocsi, nem kötözködni akarok. De a karamell az alapvetően nem az az édes íz, amire te gondolsz "sima" karamell alatt. Eredetileg a karamell az közelebb áll a sós karamell ízéhez, csak nem annyira sós. De semmiképp nem az az extra édes, mint amit pl. karamell fagyi néven árulnak sok helyen.
2021. jún. 23. 08:14
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem 6-o írja jól. Lényegében a karamellben is van egy pici só. Nem csak annyi, ami az édes íz kiemeléséhez szinte minden édességben van, hanem eredetileg kb. kétszer annyi só (pici így is, ne gondoljon senki sokra). Szóval a karamellt én már eleve sós karamellnek nevezném, vagy pedig a sós karamellnél sem emelném ki, hogy "sós".
2021. jún. 23. 08:29
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
7 Manapság szerintem azért emelik ki, mert sokáig csinálták ezeket a gejl édes karamelles termékeket, és sokan azt hiszik, hogy az az igazi karamell, pedig nagyon nem. Emiatt már az eredetit különböztetik meg sós karamell néven. Tulajdonképp aki azt nem szereti, az az igazi karamellt nem szereti.
2021. jún. 23. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!