Hogyan lesz jó krémes a sós karamell?
Figyelt kérdés
Ma megpróbáltam életemben először sós karamellt csinálni. Tejszínnel csináltam és barna cukorral. Először szerintem túl hamar beleraktam a tejszínt mert már azt hittem jó lesz de videóban amit néztem más volt...hoszzú hosszú kevergetés meg próbálkozás után abbahagytam gondolván hogy basszus túl híg lett....fél óra múlva megnéztem és kb szilárd, a cukor szemcsék meg roszognak a fogam alatt annak ellenére hogy kb fél óráig forrt és el volt olvadva benne minden.2020. jún. 4. 17:07
1/2 Deák Dominik 2020 válasza:
Tejszín helyett póbáld tejjel :)
2/2 A kérdező kommentje:
Okés, köszi
2020. jún. 6. 16:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!