Mi az a Pistázd meg őrület?
Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 21:08
5/24 anonim válasza:
én arra tudok gondolni hogy talán csökkent az utóbbi időben a népszerűsége és a kereslete, azért próbálják bevetni ezt a fiatalos vonalat. olyanról az életben nem hallottam mint amit mutogatnak reklámjában hogy valaki rákeni kiskanállal nyersen a pizzaszeletre és hasonlók... nemrég csinálták ezeket a kevert termékeket is az Unilever a gyártója, erős pistás fokhagymakrém, erős pistás majonéz vagy mik vannak már, ez is kicsit ilyen felmentő ötletnek látszott ami lehet nem jön be
6/24 anonim válasza:
azt gyanítom mögötte hogy ma már ha csípősre vágysz, inkább használsz az ételekbe valamilyen chilipaprikát, szósz, por, kivonat formában, mint egy régi agyonsózott feldolgozott erőspaprika-készítményt
7/24 anonim válasza:
"olyanról az életben nem hallottam mint amit mutogatnak reklámjában hogy valaki rákeni kiskanállal nyersen a pizzaszeletre és hasonlók... "
Én mondjuk pont ilyeneket szoktam...
8/24 A kérdező kommentje:
En is mindenre rakok szinte
2022. szept. 13. 22:13
9/24 anonim válasza:
Nem értem én se ezt a reklámot mert szerintem nem kell neki reklám az emberek úgyis megveszik
Jah talán nem annyira keresett de van még bőven termékük
10/24 anonim válasza:
Nem abban az orosz katonás videóban mondták, mikor rakta rá a kekszre az erős pistát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!