Hogy kell otthon kenyeret sütni hogy jó is legyen és olcsón kijöjjön? röhejes jelenlega kenyér ára
És az megvan, hogy egy normális kenyérrel sok órányi munka van?
Nem csak lisz+víz összekever és sütés?
Már nagyon sokszor sütöttem, a családban mindenkinek ízlett. Finom és laktató. #3 Pedig csak annyi. A kelést érdemes megvárni, mert anélkül elég tömör lesz, de abban sincs semmi bonyolult. Általában csak rárakom a konyharuhát a tálra, és ott hagyom 1 órára.
#4
mennyi meló végülis?
kenyérsütő gépünk van, de valahogy nem jó benne a kenyér, nem finom a végeredmény
jólvan, az bőven nem nagy dolog
ott feljebb mért vannak úgy oda, mintha 8 órás műszak lenne?
A 15 perc nem tudom honnan jön, az gondolom olyan is lesz, hogy másnapra kiszárad teljesen. Egy rendes kenyeret teljes napos meló elkészíteni pihentetési időkkel együtt, plusz előtte mindig megy az idegeskedés, hogy kell-e hozzávalót venni, különben nem lesz kenyered. Macera van a dagasztással, macera van a hajtogatással, nem mindegy a liszt minősége, nehéz kezelni a tésztát a magas víztartalma miatt, kovásszal kell bajlódni, ... Lehetne sorolni még.
De miért nem nézel meg egy videót inkább? Gondolom nem vakon akarsz belevágni, legalább látod előre, hogy mire lehet számítani. Azt elmondom, hogy vágott videók alapból fél órával, tehát az a 15 perc nettó hazugság. Aki ilyet mond, az még soha életében egy receptet sem nézett meg kenyérről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!