Miert vannak oda annyian a kovászos kenyérert?
Több embernél hallottam már ezt ilyen nagy elismeréssel, hogy "igen, ez normális kovászos kenyér" meg hogy ő azt vesz, mert mennyivel tovább eláll.
A férjem is mindig azt vesz, aztán másnap már alig lehet elragni a héját, és amúgy nekem sótlan is.
Mi a jó benne?
#30:
Szerintem járj utána mélyebben.
Én nem azt írtam, hogy egy glutén érzékenynek jó a kovászos kenyér, hanem azt, hogy nem harapódzott volna el ennyire a glutén érzékenység az idők során, ha megmaradtunk volna a házi kovászos pékáruk fogyasztásánál.
A kérdező szimplán csak hülye egyébként a témához, vagy csak kötekedő fajta.
A glutén érzékenység a bolti kajától van, nem konkrétan a csak a kenyerektől.
Minnél több bolti kaját eszel ,annál rosszabb géneket adsz át a gyerekeidnek is.Ez nem csak rólad szól.Mindent öröklünk.
Nem igaz hogy nem értitek, azt hogy egyre fiatalabb korosztály kezd el lebetegedni.Egyre fiatalabb a rákos, a szívbeteg, a különféle elmezavarok, allergiák.Ennek mind a bolti kaja az oka elsősorban.
Minden bolti kajába benne van a tartósítószer ,emulgélek, színezékek.Normális ,hogy egyre betegebb lesz a társadalom is...
A másik ,a nem mozgás.Egyre kevesebb sport, fizikai munka, aminek a hatasa a szervezetre ,meg az immunitás leromlását eredményezi.Csak hogy tudjátok a mozgás ,sportolás is erősíti az immunitást.
Na most adjátok össze, egészségtelen kaja, meg nem mozgás milyen embert eredményez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!