Miert vannak oda annyian a kovászos kenyérert?
Több embernél hallottam már ezt ilyen nagy elismeréssel, hogy "igen, ez normális kovászos kenyér" meg hogy ő azt vesz, mert mennyivel tovább eláll.
A férjem is mindig azt vesz, aztán másnap már alig lehet elragni a héját, és amúgy nekem sótlan is.
Mi a jó benne?
Ez jobban tetszik nekik.
Szerintem pocsék, ha csak az van nem is veszek 🤮
Elsősorban sajnos, legtöbben az ízvilág miatt szeretik, aztán jönnek azok, akik még nem felejtették el, hogyan figyeljenek a testük jeleire, évtizedek alatt.
Szinte teljesen biztos, hogy nem lenne ennyi glutén érzékeny ember, ha a pékáruk megmaradtak volna a házi kovászos receptek él, és nem szoktattak volna át ezzel kapcsolatban(is) az ipari étkezésre minket.
Tudjátok Európában hol vannak kevésbé elhízva az emberek?, lepődjetek meg, Romániában. Ott még közelebb vannak a hagyományos táplálkozáshoz...
Ajánlom elolvasni David Perlmutter, Gabona Agy című könyvét.
Hát amúgy azt megértem, ha valakinek jobban ízlik, mert ez egyéni. Nekem spec. pont nem jön be.
Csak epphogy más jellemzői miatt dicsérték a kornyezetemben, amiben szerintem objektíven sem jobb a kovászos kenyér.
Egyébként az élesztő is csak egy gomba, és a kovászos kenyérben is elesztogomba keleszti a tésztát, csak ott több fajta van jelen, nem?
26: Gomba és gomba nem ugyan az.
Látszólag eredmény ugyan az.
Gyakorlatban meg nem.
Kérdező,szépen írom.Kezdj magaddal valamit.Próbálj cdinálni kovászt és kisérletezz.
Először is ,több fajta kenyér vagy, ami a liszttől függ.Kismillió fajta liszt van.
Ne vegyed bazz ,hanem állj neki és süss valami.Más munkájat meg tudod kritizálni.Csináld akkor te, ha jobban tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!