Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi az az élelmiszer, amit...

Mi az az élelmiszer, amit tavaly vagy pár éve simán megvettél, de most már luxusnak érzed és van az a pont a hónapban, amikor már nem veszed le a polcról?

Figyelt kérdés
Nálam a sajtok, nagyon szeretem a különböző sajtokat, viszont most ritkán veszek és csak szendvicsbe valót, semmi más egzotikus sajtot nem vásárlok.
2022. júl. 7. 10:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

halak :(

avokádó :(

meg amin most megdöbbentem, a konzerv csicseriborsó, ami eddig egy olcsó kaja volt, most meg 600 ft a kis doboz :o

2022. júl. 7. 12:33
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

A konzervről jut eszembe: szoktam néha konzerv készételeket venni, ha nincs otthon semmi és nem akarok rendelni sem.

Na, ezeket sem veszem már, mert egyik pillanatról a másikra másfélszereződött meg az áruk.

2022. júl. 7. 12:42
 23/34 NTBS ***** válasza:
91%
Olyan nincs, mindig takarékos voltam, most is csak azt veszem meg, ami kell.
2022. júl. 7. 12:44
 24/34 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem is a sajtok, amit legutóbb még 1600 ft per kilóért vettem, az most 2990 ft per kiló :/ de a tonhalról is lejjebb kellett állnom, felvágottat meg kb. már csak hétvégén veszek, akkor is valami akciósat. Alapjában véve telne rá most is de egyszerűen annyira felbax ez az egész helyzet, hogy inkább nem veszem meg. A kajarendelésről is le kell állnunk, fasza lesz majd 2 munkahely plusz edzés mellett este 9-kor még nekiállni főzőcskézni.
2022. júl. 7. 12:58
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nasik, egy tábla normálisabb cukormentes tejcsoki simán 700-1200 forint, zacskó jobb chips 500-700, azért na.

Emellett nem tartok itthon több pékárut és gyümölcsöt, mit amit biztosan megeszek, és okosabban, kevesebbet főzök. Nagyjából ennyi egyelőre, nem eszem annyira extrás dolgokat. Talán a sajt az, ami még alap étel lenne, de már 2* megnézem, melyik darabot vegyem meg.

2022. júl. 7. 12:58
 26/34 Metionin ***** válasza:
89%
Ja amúgy még a tejszín jutott eszembe, minap ámultam, hogy amit legutóbb 599-ért vettem, az már 999. Sok laktózmentes termék ára is az egekbe szaladt, pedig sokan nem sznobságból veszik, csak nem tudnak mást enni. Néha vettem ilyen mizo laktózmentes kakaót vagy a levendulás kókuszos italt, csak hogy hadd érezzem néha én is úgy, hogy ihatok ilyesmit de míg régebben is csak akciósan, 200 ft körüli összegért vettem meg, most már 400-on felül van. Szóval oké, ha nem akarok fosni, akkor marad a tejmentes étkezés, nájsz.
2022. júl. 7. 13:10
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Magyarország előre megy, nem hátra!
2022. júl. 7. 13:16
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb sajt,felvagott,edesség.Szeretem a sajtot de ilyen árak mellet ritkábban fogom venni.
2022. júl. 7. 17:16
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
A tepertő amúgy mindig is nagyon drága volt, kilónkénti ára magasan a színhús felett. Gondolom azért, mert rengeteg nyersanyag kell az elkészült végeredményhez.
2022. júl. 7. 23:25
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Sajtot egyáltalán nem veszünk már. Felvágottból is keveset fogyasztunk, az eddigi 1-1 csomag helyett 1-1 szelet kerül a szendvicsbe.
2022. júl. 8. 00:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!