Ciki olcsó élelmiszereket venni, noname whisky-t, úgy hogy 70-130 ezer ft-os cipőket hordok?
Én úgy vallom ha kevés a kereset, és limitáltak az ember lehetőségei, akkor muszáj a gyomron keresztül spórolni kicsit, képmutatás de ez van.
Az még szerintem rosszabb, amikor megveszik a legújabb telefonokat de magára nem ad.
Ezeket akkor csinálom amikor tudom hogy mit szeretnék venni, és mennyibe fog kerülni.
Te csinálsz ilyeneket?
A pénze mindenki sajátja, úgy költi el, ahogy akarja.
Pénzköltés terén csak az a ciki ha pl vannak gyerekei, és az ő életminőségük romlik a szülő luxuscipői miatt.
Hát igen, ettől tartok hogy azt gondolják hogy 70 helyett volt 20.... na de szerencsére nem gucciról beszélünk :)
Én ruhamániásként látom máson ha eredeti vagy nem.
Farmernadrág, bicikli, otthon nincs mit megenni😂.
Gondolom szeretnéd mutatni a világnak, hogy te is vagy valami, vagy mész valahova. Ezért amit látnak mások, arra költessz. Otthon meg eszed a margarinos kenyeret(a zsír drága neked), iszod a pancsolt piákat. Megsúgom, le se szar senki. Amúgy nem ciki, inkább olyan szánalmas, sajnálatra méltó.
Igen, tizenévesként nem vágyhattam úgy semmire, lett egy normális szakmám, viszont idehaza nem fogom belőle megtudni hogy mi az a nagybetűs jólét, kicsit önámítás hogy idehaza ilyen a helyzet, szomorú hogy ugyanazt a munkát végző alkalmazott nyugaton nem úgy él mint én, annak meg is van az amit akar, és figyel magára is azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!