Mi az az élelmiszer, amit tavaly vagy pár éve simán megvettél, de most már luxusnak érzed és van az a pont a hónapban, amikor már nem veszed le a polcról?
Eper. :D
Meg pár gyümölcs. Szerencsére ezeket be tudom szerezni a kertből is (vagy otthonról vagy rokonoktól).
Fehérje koncentrátum.
Tavaly mikor elfogyott, csak vettem az újat, illetve pár csokit, hogy ingyenes legyen a szállítás.
Most újra nekiálltam sportolni fél év kihagyás után, és megdöbbentem, mikor az eddigi 3600 Ft kilónkénti ár már 9000 Forint lett!
Azért ez nagyon durva.
Nálam is a sajtfogyasztás változott meg (olcsóbb, kevesebb).
Szalámiból eddig sem ettem sokat, de most már konkrétan sosem veszek.
Régebben ha nem vittem a munkahelyemre magammal ebédet, akkor elmentem egy közeli kifőzdébe. Na, már ez is kiesett hónapokkal ezelőtt, mert túlzás nélkül 2-3 hetente emeltek árat.
Ja igen, és a legröhejesebb: csökkentett zsírtartalmú tejet ittam régen kávéhoz, de mivel nem az a hatósági áras, ezért már zsírosabbat szoktam inni, a súlyom legnagyobb örömére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!