1,5 hónapja még 1100-1200 forintért vettem a piacon a hentesnél a sertérkaraj, comb, tarja kilóját, most 1700-1900 ft volt. Csak pislogtam, tudom, hogy szupermarketekben már eddig is drágább volt, pont ezért jártam a piacra, de azért durva, hogy ilyen rövid idő alatt ugrottak fel ennyire az árak.
Mi mondjuk eddig sem ettünk napi szinten húst, sőt, kb. havi 10-11 ezret költöttünk rá, szóval azért még belefér, ha most 15 ezret fizetek, de egy átlagos 4 fős család már nem is tudom, mennyit költhet csak húsra..
Fingom nincs, melyik hús mennyibe kerül, rendelni szoktam, persze látom, hogy nőttek az árak, de enni muszáj.
2022. ápr. 7. 13:26
2/27 anonim válasza:
Nem eszem kevesebbet. Nem eszem egyébként se mindennap húst. Amennyit eszem, az még nem okoz gondot.
2022. ápr. 7. 13:27
3/27 anonim válasza:
Sajnos a zöldség-gyümölcs árak is elszálltak, úgyhogy csak emiatt sajnos nem csak húsból fogunk kevesebbet enni.
2022. ápr. 7. 13:27
4/27 anonim válasza:
4 tagú család vagyunk. Igen kevesebb húst eszünk. Illetve inkább az olcsóbbakat(ha van még ilyen(.
2022. ápr. 7. 13:30
5/27 anonim válasza:
Évek óta nem eszek húst, hidegen hagy hogy mennyibe kerül.
Viszont a zöldség-gyümölcs is drágult, szóval aki nem keres olyan sokat annak mindenből kevesebbet kell vennie. :(
2022. ápr. 7. 13:32
6/27 anonim válasza:
Mi is inkább zöldség-gyümölcsösek vagyunk, de valóban brutál drágulás van.
2022. ápr. 7. 13:42
7/27 anonim válasza:
Nem eszünk minden nap húst, így különösebben fel sem tűnt, hogy felment az ára. Viszont sok egyéb élelmiszernél sajnos tapasztalom az emelkedést. Ennek ellenére még a minőségibb dolgokat próbálom venni, és ha éppen akciós, amit rendszeresen fogyasztunk, akkor abból többet veszek (tartós élelmiszer).
2022. ápr. 7. 13:42
8/27 anonim válasza:
Körülbelül 1,2 kiló húst eszem meg egy hét alatt minden napra elosztva.
Erről nem fogok lemondani, akarmennyibe fof kerülni a hús!
Főleg, mivel sportember vagyok, fizikai munkát végzek és kell az energia, az erő! Meg szeretem is a húst!
Inkább a dohányosoknak - és az autósoknak kéne elgondolkodniuk, megéri e nekik.
2022. ápr. 7. 13:53
9/27 anonim válasza:
Én nem igazán vettem észre ezt a drágulást... A sertésszűz, ami a kedvencünk, tavaly ilyenkor is 2e volt az Aldiban, meg most is...
2022. ápr. 7. 14:10
10/27 anonim válasza:
Nem eszem kevesebbet belőle. És sajnos minden más is durván drágul, így akkor is többet fizetnék, ha másból ennék többet helyette.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!