Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kevesebb húst esztek, mióta...

Kevesebb húst esztek, mióta elszállt az ára?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja még 1100-1200 forintért vettem a piacon a hentesnél a sertérkaraj, comb, tarja kilóját, most 1700-1900 ft volt. Csak pislogtam, tudom, hogy szupermarketekben már eddig is drágább volt, pont ezért jártam a piacra, de azért durva, hogy ilyen rövid idő alatt ugrottak fel ennyire az árak.

Mi mondjuk eddig sem ettünk napi szinten húst, sőt, kb. havi 10-11 ezret költöttünk rá, szóval azért még belefér, ha most 15 ezret fizetek, de egy átlagos 4 fős család már nem is tudom, mennyit költhet csak húsra..

2022. ápr. 7. 13:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%
Fingom nincs, melyik hús mennyibe kerül, rendelni szoktam, persze látom, hogy nőttek az árak, de enni muszáj.
2022. ápr. 7. 13:26
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem eszem kevesebbet. Nem eszem egyébként se mindennap húst. Amennyit eszem, az még nem okoz gondot.
2022. ápr. 7. 13:27
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos a zöldség-gyümölcs árak is elszálltak, úgyhogy csak emiatt sajnos nem csak húsból fogunk kevesebbet enni.
2022. ápr. 7. 13:27
 4/27 anonim ***** válasza:
94%
4 tagú család vagyunk. Igen kevesebb húst eszünk. Illetve inkább az olcsóbbakat(ha van még ilyen(.
2022. ápr. 7. 13:30
 5/27 anonim ***** válasza:
81%

Évek óta nem eszek húst, hidegen hagy hogy mennyibe kerül.

Viszont a zöldség-gyümölcs is drágult, szóval aki nem keres olyan sokat annak mindenből kevesebbet kell vennie. :(

2022. ápr. 7. 13:32
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi is inkább zöldség-gyümölcsösek vagyunk, de valóban brutál drágulás van.
2022. ápr. 7. 13:42
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem eszünk minden nap húst, így különösebben fel sem tűnt, hogy felment az ára. Viszont sok egyéb élelmiszernél sajnos tapasztalom az emelkedést. Ennek ellenére még a minőségibb dolgokat próbálom venni, és ha éppen akciós, amit rendszeresen fogyasztunk, akkor abból többet veszek (tartós élelmiszer).
2022. ápr. 7. 13:42
 8/27 anonim ***** válasza:
53%

Körülbelül 1,2 kiló húst eszem meg egy hét alatt minden napra elosztva.

Erről nem fogok lemondani, akarmennyibe fof kerülni a hús!

Főleg, mivel sportember vagyok, fizikai munkát végzek és kell az energia, az erő! Meg szeretem is a húst!

Inkább a dohányosoknak - és az autósoknak kéne elgondolkodniuk, megéri e nekik.

2022. ápr. 7. 13:53
 9/27 anonim ***** válasza:
89%
Én nem igazán vettem észre ezt a drágulást... A sertésszűz, ami a kedvencünk, tavaly ilyenkor is 2e volt az Aldiban, meg most is...
2022. ápr. 7. 14:10
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem eszem kevesebbet belőle. És sajnos minden más is durván drágul, így akkor is többet fizetnék, ha másból ennék többet helyette.
2022. ápr. 7. 14:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!