Kevesebb húst esztek, mióta elszállt az ára?
1,5 hónapja még 1100-1200 forintért vettem a piacon a hentesnél a sertérkaraj, comb, tarja kilóját, most 1700-1900 ft volt. Csak pislogtam, tudom, hogy szupermarketekben már eddig is drágább volt, pont ezért jártam a piacra, de azért durva, hogy ilyen rövid idő alatt ugrottak fel ennyire az árak.
Mi mondjuk eddig sem ettünk napi szinten húst, sőt, kb. havi 10-11 ezret költöttünk rá, szóval azért még belefér, ha most 15 ezret fizetek, de egy átlagos 4 fős család már nem is tudom, mennyit költhet csak húsra..
Cserebogár, varjú sütve, régen a szegények is ették mikor nem volt más.
Én a sok vegetáriánusagyút kiraknám Szibériába, hadd termesszen növényt mínusz 50 fokban, fagyott talajon. Vagy eszik zuzmót, vagy belátja hogy ott a rénszarvas húsa életfeltétel. De legyen az akár egy sivatagi táj, ahol vagy állatot eszik vagy éhen hal. Annyira birom a vegákat komolyan mondom, fertőzet amit terjesztenek... HÚS alaptáplálék.
Nem tudom hogy feltűnt-e, de nem Szibériában élünk.
Azért, mert hülyeséget írtál ezek szerint. Nem szükséges.
(Nem vagyok vega)
Nem, valóban nem szükséges a répa sem. Mit szeretnél ezzel mondani?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!