Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kevesebb húst esztek, mióta...

Kevesebb húst esztek, mióta elszállt az ára?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja még 1100-1200 forintért vettem a piacon a hentesnél a sertérkaraj, comb, tarja kilóját, most 1700-1900 ft volt. Csak pislogtam, tudom, hogy szupermarketekben már eddig is drágább volt, pont ezért jártam a piacra, de azért durva, hogy ilyen rövid idő alatt ugrottak fel ennyire az árak.

Mi mondjuk eddig sem ettünk napi szinten húst, sőt, kb. havi 10-11 ezret költöttünk rá, szóval azért még belefér, ha most 15 ezret fizetek, de egy átlagos 4 fős család már nem is tudom, mennyit költhet csak húsra..

2022. ápr. 7. 13:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
37%
20. Azt hogy az élelmiszerek összessége és mérsékelt fogyasztása biztosítja az egészséges létfenntartásunkat.
2022. ápr. 7. 17:29
 22/27 anonim ***** válasza:
35%

Őőőő igen.... és? Attól még simán kihagyható 1-1 fajta élelmiszer. Továbbra sem értem, hova szeretnél kilyukadni.

2022. ápr. 7. 17:34
 23/27 anonim ***** válasza:
51%

Az Aldiban tényleg nem rosszak az árak.

Amúgy én kb. egész felnőtt életemben, már több, mint egy évtizede alig ettem húst, pont most tervezek többet enni. Az is lehet, hogy vérszegény vagyok így nőként, csak épp nem tudok róla, mert vörös húst hosszú évek óta nem ettem, mindig csak csirkét veszek, ha veszek valamit. Májat mondjuk szoktam enni. Pedig a vörös hús sokkal értékesebb, jobb, mint a fehér. Erre mostanában jöttem rá, ahogy utánaolvastam, eddig nem érdekelt a téma. Szóval most már bőven fogok enni húst, és vöröset főleg. Itt az ideje egészségesebben táplálkoznom.

2022. ápr. 7. 17:38
 24/27 anonim ***** válasza:
35%

"Őőőő igen.... és? Attól még simán kihagyható 1-1 fajta élelmiszer."

Ez nyilvánvaló, hiszen senki sem eszik egyszerre 100 félét

2022. ápr. 7. 17:50
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanannyit eszem, keresem az akciokat es ugy valogatok
2022. ápr. 7. 21:23
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon eszünk húst, gyerekek be vannak fizetve menzára. Felvágottat is keveset eszünk, na mondjuk heti egyszer veszek húst, pörköltnek vagy fasírtnak, de nem az ára miatt. Mert minden nagyon drága, a sok gyümölcs is. Meggondolom azt is, hogy süssek-e sütit.
2022. ápr. 8. 06:04
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj mondanàm eszem eszünk.helyette màst de a zöldség a karfiol pl nagy kedvencem szintén dràgul. Söt igazàbòl minden. A sajtok àràn hàtast dobtam pl.
2022. ápr. 9. 15:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!