Ez csak attól függ, milyen szempontból nézzük.
Ha biológiailag, akkor a hal ugyanolyan hús, mint minden más állat, ezértz aki vega/vegán, az nem eszik.
Ha vallási szempontból nézzük, akkor a böjtök alatt nem vot szabad húst enni, de a halak, viziállatok, a hód, a böjti réce és még néhány egyéb nem számított valami okból húsnak. Tehát ha böjtölni akar valaki, akkor ezeket is eheti.
Miért ne lenne hús?
Csak böjti szempontból nem az, ennek okát inkább a vallás topicban keresd szerintem.
Ki mondta neked hogy a hal nem hús? Mèrt ne lenne az? Gondolom hallottad már azt a szót hogy halhús...növèny az biztos nem a halnál kezdödik
ne engedd magad átverni hal is ugyan olyan állat mint a többi azt is a húsa miatt eszik èn is nagyon szeretem sőt èn magam szoktam fogdosni őket utánna jo paprikás lisztbe szèpen megsütöm ès halozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!