Tarkó András kérdése:
Kérdés? Mit kell csinálnom akkór? Ha a bórból kifőzőtt pálinkám ize kesernyés?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 11:36
1/7 anonim válasza:
Mitől lett keserű? Főzd le újra.
2/7 anonim válasza:
Félfémből pálesz főzni? Nemcsoda hogy keserű ...
3/7 anonim válasza:
A "bórból" nem lehet pálinkát főzni!
Borból sem, esetleg borpárlatot! Ha keserű lett, az azért van mert megégetted!
4/7 anonim válasza:
igaza van az előttem szólónak!Afőzdében keresd a hibát és reklamájjjjj Megéri mert én is jártam igy és kicserélték igaz ez már nem az én gyümölcsömből volt
5/7 anonim válasza:
A bórból főzött pálina legkevesebb gondja, hogy kesernyés, inkább aggódnék amiatt, hogy mérgező, ha borra gondoltál akkor a főzés metódusában ill. a főzéshez használt berendezéssel lesz a gond.
6/7 anonim válasza:
Vagy a lepárlóban a hiba, vagy nagyon kénes volt a bor.
7/7 Reisch Arnold válasza:
a kénes borpárlattal mit lehet csinálni ? valaki tudna segíteni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!