Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Házi majonézem mitől lett...

Házi majonézem mitől lett kicsit kesernyés?

Figyelt kérdés

100 éve nem készítettem itthon majonézt, de nekem nem rémlik, hogy bármikor keserű lett volna...


van benne egy kávéskanál mustár, arra gyanakszom ;)ti?


2011. dec. 9. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem romlott a citrom? Kóstoltad a levét?
2011. dec. 9. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Bocs, én hirtelen a tartár mártásra gondoltam.

Ha citrom nincs benne, akkor ezek jöhetnek szóba:

- avas olaj

- mustár (kóstold meg, ha maradt, milyen az íze)

2011. dec. 9. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi, de azzal elméletileg nem lehet gond, mivel most felbontott üveges (olympos)
2011. dec. 9. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:
tégy bele egy kis porcukrot.
2011. dec. 9. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
több mustárt raktál a kelleténél
2011. dec. 9. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
igen, a mustár a ludas, egy kis cukor, citromlé helyre hozza.
2011. dec. 9. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!