Házi majonézem mitől lett kicsit kesernyés?
Figyelt kérdés
100 éve nem készítettem itthon majonézt, de nekem nem rémlik, hogy bármikor keserű lett volna...
van benne egy kávéskanál mustár, arra gyanakszom ;)ti?
2011. dec. 9. 13:56
1/6 anonim válasza:
Nem romlott a citrom? Kóstoltad a levét?
2/6 anonim válasza:
Bocs, én hirtelen a tartár mártásra gondoltam.
Ha citrom nincs benne, akkor ezek jöhetnek szóba:
- avas olaj
- mustár (kóstold meg, ha maradt, milyen az íze)
3/6 A kérdező kommentje:
köszi, de azzal elméletileg nem lehet gond, mivel most felbontott üveges (olympos)
2011. dec. 9. 14:01
6/6 anonim válasza:
igen, a mustár a ludas, egy kis cukor, citromlé helyre hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!