Még nem vagyok másnapos, de holnap az leszek. Elôre felkészülni lehet?
Ne részegedj le úgy, mint a csacsi.
Ez a tavasz trükk nekem mindig be szokott jönni.
A) Ne idd le magad a sárga földig
B) Ha ez nem lehetséges, akkor lehetőleg egy fajtát igyál. Én tömény után hamarabb kilábalok, ha borral vagy sörrel rúgok be, az elég tartós eredményre visz.
C) Ha lehet, minőségi piát igyál, ne kevertet/hubit/olcsó folyóbort. Minőség nálam nem drágát jelent, hanem tiszta/nem pancsolt italt.
D) Igyál sok vizet. Este is, miközben piálsz, meg másnap is.
D) Legyen az ágyhoz készítve egy ásványvíz, illetve (ha "csalni" akarsz) akkor egy algopirin. Ha tartottad magad a "sokat de csak egyfajtát" szabályhoz, akkor másnap megihatsz egy felest/pohárral abból a piából, amit előtte este ittál. Kutyaharapást szőrével, mondják ugyebár, és működik is a dolog ha nem hányod szét magad azonnal vagy nem vagy még mindig részed, mert akkor inkább csak rásegít.
Egyél másnap! Lehet, hogy szar a gyomrod, de segít talán kicsit hamarabb felszívni a piát.
Táncóra előtt pedig: duplán fürdés (reggel ébredés előtt, utána táncóra előtt), fogmosás, és hónaljdeo használata, mert ha megizzadsz akkor beza piaszagú leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!