Mik azok az élelmiszerek/ételek, amiket nagyon szerettél, de már nem lehet kapni?
Figyelt kérdés
Lehet ez bármi csoki, nasi, üdítő stb.
Nekem ilyen a Fanta vadmálna és a Cerbona kócián és a cerbi gabonapehely
2022. márc. 7. 09:52
1/65 anonim válasza:
Volt régen az a tekercses rágó Hubba-bubba- annak voltak savanyú változatai. Külföldön most is kapható, nálunk nem-na az olyan emlék, hogy ha rágondolok mai napig összefut a nyál a számban :D az hiányzik.
Meg a Fanta Lime ;)
2/65 anonim válasza:
Chokito csoki
Milka Lila Pause csoki
Pisztáciás Danette
Fanta vadmálna nekem is hiányzik. :)
3/65 anonim válasza:
Chokito szintén. :)
Egy időben a Smectát is hiányoltam (borsmenta ízű volt a kedvencem), és később, amikor itthon megszűnt a forgalmazása, Spanyolországban tudtam venni, de ma már nem fogyasztok ilyesmit.
5/65 anonim válasza:
A Boci csoki, és a kocka alakú mackó sajt.
6/65 anonim válasza:
A Smecta az a hasmenés kezelésére van? -bocsánat nem tudom miről lehet szó, próbálok rájönni. Mikor lehetett kapni és mi volt az?-cukorka?
7/65 anonim válasza:
Igaza van a 6-nak, a Smecta az gyógyszer! :))
8/65 anonim válasza:
A Spar budget 2 literes grapefruit üdítő (akkor 89 vagy 95 Ft) volt a legjobb ízesítésű a hasonlóak között, de gyorsan el is tűnt.
9/65 anonim válasza:
Talán Medve Junior (?) túrónyalóka :D Elsős koromban ettem, a büfében is lehetett kapni a suliban és azóta sem láttam sehol, de úgy emlékszem, finom volt :D (most 22 vagyok, csak hogy nagyjából meglegyen, mikor voltam elsős :D)
10/65 anonim válasza:
Nekem is a Chokito:)
És még a Danone mogyorós rudi (tudom Mizos is van, de az valahogy nem olyan)
És a mekiben a Big Tasty :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!