Mik azok az élelmiszerek/ételek, amiket nagyon szerettél, de már nem lehet kapni?
Figyelt kérdés
Lehet ez bármi csoki, nasi, üdítő stb.
Nekem ilyen a Fanta vadmálna és a Cerbona kócián és a cerbi gabonapehely
2022. márc. 7. 09:52
31/65 anonim válasza:
33/65 anonim válasza:
Chio sajtos popcorn (zacskós kipattogtatott, nem a mikróban elkészíthető)
Danone hófehér
Cadburry choclairs
Ben and Jerry's cinnamon buns fagyi
34/65 anonim válasza:
Joghurt Schnitte
"Gyerekkorom" túri rudija (kb. 40-50 évvel ezelőttről).
Marcipám rudacska, kakaóban forgatva (amit delicatess pultban lehetett darabra venni).
35/65 anonim válasza:
Eredeti, régi Nestlé csoki. Mindegyik táblában egy jó pohár tej van...
Kicsi, dobozos tej, karamellás tej.
Puncsos leo jégkrém
36/65 anonim válasza:
6-os, 7-es - Hú, tényleg rég volt már, ha a neve sem jutott eszembe pontosan. Köszi!
Jav. SMINT. [link]
37/65 anonim válasza:
nekem a Cerka jégkrém, a Koktél kréker,(a Tele előtti verzió) és volt a Cheetosnak egy nem túl hosszú ideig futó szériája, ilyen kis ablak formájúak voltak a chipsek (egy négyzet, bennük egy +-al) és valamilyen kettős ízesítésű volt talán sonkás-sajtos, na az iszonyat jól el lett találva. üdítőből pedig a kávés Pepsi, a Pepsi Cino. az is csak kísérleti jelleggel volt itt egy ideig, sajnálom hogy nem maradt
38/65 anonim válasza:
A mese sajt nekem is, meg a mekiben pár éve volt túró rudis mcflurry fagyi, na az hiányzik, pazar volt.
39/65 anonim válasza:
#38 most újra kapható a Pöttyös Mcflurry 3 ízben :)))
40/65 anonim válasza:
39 tényleg? Köszi, megyek akkor majd a mekibe:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!