Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha sok hagymát fogyasztok,...

Ha sok hagymát fogyasztok, lesz valamilyen hosszútávú, negatív hatása, azon kívül, hogy büdös leszek?

Figyelt kérdés

Mióta szingli vagyok, és itthonról dolgozom, kegyetlenül rákattantam a hagymára.

Vörös, lila, fokhagyma, póré - tök mindegy. Akár savanyítva is, nyersen is, bármilyen étkezés mellé (már szinte minden levesbe kockázok egy kis nyers lilahagymát, főleg babgulyásba, uhh...), hideg ételek mellé meg pláne - illetve most, ahogy közeledik a tavasz, és a medvehagyma/zöldhagyma szezon, bele is borzongok :D

Pörihez v. paprikáshoz pl. mostanában dupla annyi hagymát használok, mint előtte. Nem tudom mire vélni ezt a pálfordulást.

Valamit jelez a szervezetem, valami hiányt? Ti mennyi hagymát szoktatok enni, és mi mellé főleg? Lesz ettől valami bajom?

#hagyma #idevele
2022. márc. 6. 19:27
 1/10 A kérdező kommentje:
Esetleg, ha van valami receptetek, ami a hagyma körül forog (hagymalekvárt kivéve), akkor osszátok meg, kérlek! :D
2022. márc. 6. 19:29
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
2022. márc. 6. 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Francia hagymaleves
2022. márc. 6. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld ki, hogy a fokhagymagerezdeket vékonyan felszerelés,és megpiritod. Isteni:P
2022. márc. 6. 19:47
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
2022. márc. 6. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

Hagymát hagymával, mióta élek! Semmi bajod nem lesz.

Büdös sem leszel, ha sütöd/főzöd, de 5 perc citromlé, ecet, só is megoldja.

Egy jó pörkölt alaphoz 50%-a hagyma a húsnak.

Babsaláta vörös babbal, lila hagymával, vagy zöldbab vörös hagymával, vékony zöldpaprika szeletekkel bármilyen húshoz finom. Minden hagymás szósz natúr húshoz, rízs mellé tényleg az, ami otthon van, némi kakukkfűvel, sóval, vagy sülthús fűszerrel.

2022. márc. 6. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Hagymatea.
2022. márc. 6. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
csak pozitív hatás, erős gyulladáscsökkentő is
2022. márc. 6. 21:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, és a sok receptet is <3 :D
2022. márc. 7. 10:33
 10/10 anonim ***** válasza:
én már a munkahelyemen is hagymát eszek hagymával! végre elkerülnek az ilyen B.G- féle kollégák! csak a munkámra tudok koncentrálni!
2022. márc. 20. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!