Ha sok hagymát fogyasztok, lesz valamilyen hosszútávú, negatív hatása, azon kívül, hogy büdös leszek?
Mióta szingli vagyok, és itthonról dolgozom, kegyetlenül rákattantam a hagymára.
Vörös, lila, fokhagyma, póré - tök mindegy. Akár savanyítva is, nyersen is, bármilyen étkezés mellé (már szinte minden levesbe kockázok egy kis nyers lilahagymát, főleg babgulyásba, uhh...), hideg ételek mellé meg pláne - illetve most, ahogy közeledik a tavasz, és a medvehagyma/zöldhagyma szezon, bele is borzongok :D
Pörihez v. paprikáshoz pl. mostanában dupla annyi hagymát használok, mint előtte. Nem tudom mire vélni ezt a pálfordulást.
Valamit jelez a szervezetem, valami hiányt? Ti mennyi hagymát szoktatok enni, és mi mellé főleg? Lesz ettől valami bajom?
Hagymát hagymával, mióta élek! Semmi bajod nem lesz.
Büdös sem leszel, ha sütöd/főzöd, de 5 perc citromlé, ecet, só is megoldja.
Egy jó pörkölt alaphoz 50%-a hagyma a húsnak.
Babsaláta vörös babbal, lila hagymával, vagy zöldbab vörös hagymával, vékony zöldpaprika szeletekkel bármilyen húshoz finom. Minden hagymás szósz natúr húshoz, rízs mellé tényleg az, ami otthon van, némi kakukkfűvel, sóval, vagy sülthús fűszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!