Savanyúkáposzta levét mihez szoktátok felhasználni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 14:09
1/6 anonim válasza:
Savanyúkaposztas ételekhez. Vagy megiszom.
2/6 anonim válasza:
A kilós kiszerelésűt? Simán elkortyolgatom. Tele van C-vitaminnal.
3/6 anonim válasza:
Meg lehet, kell inni. Lehet hígítani is ha túl erős.
Vigyázz, meghajtó, emésztést serkenti, egyénenként függ milyen mértékben.
4/6 anonim válasza:
Fermentálást indítok vele. Kovászos uborka levével is. Kesudiót és kölest szoktam fermentálni (a kölest előfőzve, mindkettőt krémesre darálva), lezárt üvegben szobahőmérsékleten kb 2 napig, aztán kenyérre kenem az eredményt (kerül még bele só, kókuszzsír, fűszerek - így sajtos vagy körözöttes jellegű krém lesz)
5/6 anonim válasza:
Székelykáposzta savanyításához például :)
6/6 anonim válasza:
Nyáron szódával "fröccsnek" a legjobb frissítő. Kovászos uborka levével szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!