Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nem túl undorító, hogy a...

Nem túl undorító, hogy a vecsési savanyúkáposztát fapapuccsal nyomkodják össze, amivel előtte a földön járkáltak?

Figyelt kérdés
persze egyesek azt mondják, hogy az erjedéséhez kellenek a baktériumok de ennyi erővel egy darab szrt is közé dobhatnának, am a duna tv-n mutatták

2019. okt. 18. 08:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Talán jobb lenne, ha te nem néznél meg semmilyen élelmiszer készítéssel kapcsolatos felvételt.
2019. okt. 18. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Erjedéshez nem kosz kell, hanem tejsavbaktérium.

Tedd már fel légy szíves a videó linkjét, ahol te azt láttad, hogy abban a (fa)papucsban nyomkodják a káposztát, amiben a földön is járkálnak!

2019. okt. 18. 08:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:

25:20nál


[link]

2019. okt. 18. 09:15
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Köszönöm, hogy feltetted!

A stúdiófelvételt, ahol bemutatják a menetet, ne hasonlítsd össze a valósággal!

A valóságban nagyon is törődtek a higiéniával, mert nem volt érdekük, hogy megromoljon másfél mázsa káposzta valami kosztól.

Láttam Vecsésen a múltban ilyet, fehér lepedő volt leterítve, ott vette fel a papucsot, amivel a brutálnagy hordóba léptek. De nyugtasd magad, ma már igazi vecsési savanyú káposztát nemigen kapsz, akik eladásra termelnek, azok is mind ecettel, gyorsan savanyítanak, semmi taposás.

Egy-egy idősebb ember készít hagyományos módon, de már azok sem tapossák.

Ahogy régen a szőlőt is taposták (mezítláb!) mar már azt sem úgy csinálják.

2019. okt. 18. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Kedves kérdező! Te ugye hülye vagy? Az a "fapapucs" erre a célra van fenntartva, rajtad kívül senkinek nem jutna eszébe, hogy a földön járkáljon vele.
2019. okt. 18. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Attól lesz finom, egyed csak.
2019. okt. 18. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
23%
retard alert
2019. okt. 18. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm!!!! Ugyenez van a borral. Csak ott budos-gombas labbal tapossak!
2021. febr. 7. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
de a bornál lehetne legalább érvelni, hogy ott alkohol készül, de elvileg olyan kis százaléknál az még nem antibakteriális, bár ha évekig tiszta marad ott kevesebb gond
2021. febr. 7. 15:33
 10/11 gungasam ***** válasza:
19%
A bort is meg a káposztát is taposták a saját mezítelen lábukkal. Mivel a kádba lépésük előtt jól megsikálták a lábukat. Ez nagyon régen volt szokásban, a mai "civilizált " emberek (retardáltak) el sem tudják képzelni , hogy mi az a lábmosás. A lábunk ugyanolyan szervünk mint a kezünk és ha megmossuk ugyanolyan higiénikusan alkalmas minden étkezési célú anyagmegmunkálásra. Köztudott a kenyér és egyéb tészták kézzel való gyúrása. Tudjuk e mikor mosott kezet a cukrász vagy a pék? nem köpött e bele a tésztába pusztán irigységből, mert maga nem vehet a drága süteményből?? Ugye , nem tudjuk. Mégis megvesszük mi tudatlanok a drága süteményt és a kenyereket....bízva a jó immunrendszerünkben...
2021. okt. 17. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!