Kuktában meddig kell főzni a savanyúkáposztát?
Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 17:52
1/8 anonim válasza:
Semeddig. Kuktába káposztát nem főzünk.
2/8 anonim válasza:
Pont tegnap csináltam töltött káposztát, ha ezt kuktába csinálnád, annak annyi lenne.
3/8 anonim válasza:
Miért is? Én főztem már székely káposztát kuktában, fél óra alatt megfőtt, ugyan olyan lett, mintha lábasban főztem volna.
4/8 A kérdező kommentje:
Elkészült kuktában (bő fél órát főztem) - és finom lett - állagra is megfelelő
2018. okt. 22. 03:34
5/8 A kérdező kommentje:
Mindennel együtt azért fél óránál több volt, mert először külön (félig ?) megfőztem a csirkemell -- filéből a pörköltet (az ilyesmik nekem nem igazán szoktak PÖRKÖLTTÉ válni - inkább csak PAPRIKÁS)
2018. okt. 22. 10:58
6/8 L1lla válasza:
Kedves Kérdező, a csirkemellfilé szerintem azért nem "válik" pörköltté, mert a pörkölt vastag, tartalmas levéhez kell a zsír, és a kötőszöveti kollagén, és az olyan steril, sovány húsból, mint a csirkemellfilé, nem fog ilyesmi kioldódni. Azért persze finom lehet az is.
Egyébként anyukám a töltött káposztát mindig kuktában csinálta, tök finom volt, bár én már nem főzök ilyesmit, a családom nem szereti a káposztát, én meg a nehéz ételeket kerülöm.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást!! - kár, pedig a káposzta nagyon egészséges
2018. okt. 24. 01:03
8/8 anonim válasza:
A káposzta - ugyan nem annyira, mint a nyers - egészséges akár 2 órát is főzve, főleg ha kolbász is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!